Schoolbezoek

Wat leuk dat jullie met de klas willen komen. Vanaf maart kunnen de starttijden voor scholen al gereserveerd worden. In 2018 waren de starttijden voor scholen volledig uitverkocht.

In een bezoek van 70 minuten bekijk je 5 kamers waaronder de kamer van ReporterPiet, zie je JuffrouwPiet aan het werk, mag je op mini-daken klimmen en ontmoet je natuurlijk….. Sinterklaas. Prijs: € 3,95 p.p. (zowel kinderen als volwassenen). Er kunnen max. 45 gasten per starttijd naar binnen (kinderen en volwassenen).

Daarnaast kun je vooraf al genieten van de avonturen van Sinterklaas en zijn Pieten met het Limburgs Sinterklaas Journaal. Vanaf maandag 12 november is dit iedere maandag, woensdag en vrijdag vanaf 17.30 uur te bekijken. De afleveringen blijven uiteraard staat zodat de dag erna u als leerkracht dit met de klas kan bekijken. www.limburgssinterklaasjournaal.tv

Tevens is er een lespakket te bestellen met ruim 100 pagina’s lesmateriaal. Dit lesmateriaal is verdeeld in onderbouw, midden- en bovenbouw. De bovenbouw krijgt een speciale les over de geschiedenis van de Sint. Een deel van dit lespakket is aangesloten op het Limburgs Sinterklaas Journaal. Prijs: 27,50 per lespakket (Dit wordt geleverd in een klapper en is steeds te kopiëren).

Weet je wat ook heel leuk is…? Eén van de Pieten van Het Landgoed van de Sint bij jou in de klas. PostPiet, Caramba of Caramella gaan op maandag of dinsdag op pad om zo scholen te bezoeken. Wie weet komt 1 van deze Pieten wel bij jou in de klas!

Iedere 15 minuten mag er een nieuwe groep naar binnen met max. 45 personen (kinderen als volwassenen). Je kunt vooraf al kijken welke starttijden beschikbaar zijn.