Schoolbezoek en lespakket

Kijken jullie ook met de klas naar Het Limburgs Sinterklaasjournaal?

Wat leuk dat jullie met de klas willen komen. Scholen kunnen vanaf nu een starttijd boeken. Definitieve aantal personen kunt u half september doorgeven.. In 2018 waren de starttijden voor scholen volledig uitverkocht.

 

In een bezoek van 70 minuten bekijk je 5 kamers waarbij op mini-daken mag klimmen, je met de klas een grote zak pepernoten mag scheppen en ontmoet je natuurlijk….. Sinterklaas. Prijs: € 3,95 p.p. (zowel kinderen als volwassenen). Er kunnen max. 45 gasten per starttijd naar binnen (kinderen en volwassenen).

Daarnaast kun je vooraf al genieten van de avonturen van Sinterklaas en zijn Pieten met het Limburgs Sinterklaas Journaal. Vanaf maandag 11 november is dit iedere maandag, woensdag en vrijdag vanaf 17.00 uur te bekijken. De afleveringen blijven uiteraard staat zodat de dag erna u als leerkracht dit met de klas kan bekijken.

www.limburgssinterklaasjournaal.tv

Tevens is er een lespakket te bestellen met ruim 100 pagina’s lesmateriaal. Dit lesmateriaal is verdeeld in onderbouw, midden- en bovenbouw. De bovenbouw krijgt een speciale les over de geschiedenis van de Sint. Prijs: 22,95 per lespakket (Dit wordt geleverd in een klapper en is steeds te kopiëren). Ook is er een interactief lespakket aansluitend op Het Limburgs Sinterklaasjournaal. Dit gedeelte is gratis verkrijgbaar.  

Weet je wat ook heel leuk is…? Eén van de Pieten van Het Landgoed van de Sint bij jou in de klas. DakPiet, Caramba of Caramella gaan op maandag of dinsdag op pad om zo scholen te bezoeken. Wie weet komt 1 van deze Pieten wel bij jou in de klas!

Iedere 15 minuten mag er een nieuwe groep naar binnen met max. 45 personen (kinderen als volwassenen). Je kunt vooraf al kijken welke starttijden beschikbaar zijn.
  • Post voor Sinterklaas

    Neem een envelop mee met daarop je adresgegevens en een postzegel, dan krijg je zeker een ansichtkaartje terug!

  • Het Limburgs Sinterklaasjournaal

    Kijk jij ook met ons mee? Iedere maandag, woensdag en vrijdag vanaf 11 november!