Schoolbezoek en lespakket

De wereld is in de ban van het Corona virus. Het leven staat op zijn kop. Op dinsdag 13 oktober zijn er opnieuw strengere maatregelen getroffen. Hierin is medegedeeld dat alle evenementen voor 4 weken dienen worden stopgezet. Deze gelden tot en met woensdag 11 november. Wat er daarna gaat gebeuren is geheel onzeker. Normaal zijn wij als organisatie dan allang bezig Het Landgoed van de Sint op te bouwen. Wij hebben dan ook met pijn in ons hart besloten Het Landgoed van de Sint dit jaar NIET te openen voor de scholen. Voor particulieren zijn wij nog bezig om een alternatief plan te bedenken, maar voor de scholen gaan wij helaas niet open. Wij verwachten namelijk dat de maatregelen gehandhaafd zullen worden en dat ook de weken erop de evenementen-stop zal blijven. Echter wij willen niet alle kindervreugde ontnemen en hebben daarom een plan bedacht..!

 

Wij brengen een stukje Landgoed naar jullie school toe. In een spetterende show of een spannend verhaal van 15 minuten per groep/klas ontstaat er stukje MAGIE binnen jullie eigen poorten. Er zijn twee verschillende mogelijkheden maar beide sluiten af met de ALLERNIEUWSTE HIT: ZWAAI ZWAAI ZWAAI. De prijs van € 3,95 p.p. blijft gewoon staan maar uw vervoer hoeft u niet te regelen. Enkel de perfecte ruimte voor onze Piet.   In dit theaterverhaal vertelt 1 Piet van Het Landgoed van de Sint over hoe een Piet nu eigenlijk jouw huis binnen komt. Hij heeft namelijk een magische ring…

   

Tevens is er een lespakket te bestellen met ruim 100 pagina’s lesmateriaal. Dit lesmateriaal is verdeeld in onderbouw, midden- en bovenbouw. De bovenbouw krijgt een speciale les over de geschiedenis van de Sint. Prijs: 22,95 per lespakket (Dit wordt geleverd in een klapper en is steeds te kopiëren). Meer informatie volgt hier nog over.

Welke maatregelen hanteren wij omtrent Covid-19 voor het scholenbezoek. Lees het hier.
  • Post voor Sinterklaas

    Neem een envelop mee met daarop je adresgegevens en een postzegel, dan krijg je zeker een ansichtkaartje terug!