Schoolbezoek

SCHOOLREISJE

Doordeweeks (dinsdag, woensdagochtend en vrijdag tot 14u) heten de Pieten en natuurlijk Sinterklaas vele schoolkinderen (en hun juffen en meesters) van harte welkom. Uiteraard vindt de Sint dit supergezellig, maar de Pieten kunnen zeker wat hulp gebruiken! Elk kindje is natuurlijk een PIO (Piet in Opleiding) en een bezoek aan Het Landgoed van de Sint hoort daar natuurlijk bij!

Vanaf april kan een school al een tijdstip reserveren. In september horen wij dan graag het exacte aantal bezoekers (kinderen en begeleiders).

Bijzonderheden voor scholen:

  • Je kunt telefonisch of per mail een starttijd (1 week) in optie laten zetten. Bel de sintlijn op telefoonnummer
    06 – 22 51 17 96 of mail naar feest@hetlandgoedvandesint.nl. Als de boeking definitief is, dien je het reserveringsformulier in te vullen en eveneens te mailen naar feest@hetlandgoedvandesint.nl. In september hebben we contact over de exacte aantal bezoekers. Het tijdstip staat dan in ieder geval voor jullie gereserveerd.
  • Je reserveert een starttijd waar wij niet vanaf wijken. Indien je later komt met je groep, kun je niet later starten, maar brengen we je naar de ruimte toe waar jullie horen te zijn. Dus wees op tijd. Denk eraan dat je nog van de parkeerplaats naar de locatie moet lopen EN dat de jassen nog opgehangen dienen te worden.
  • Per starttijd mogen er maximaal 45 personen (kinderen en volwassenen) naar binnen. Indien je een kleine groep hebt, kan het zijn dat er een andere groep bij geplaatst wordt. 
  • Garderobe is OP EIGEN RISICO!
  • Er is geen lift aanwezig in het gebouw. Sommige trappen zijn wellicht lastig voor kleine benen.
  • Wij bieden enkel de rondleiding en niet de begeleiding. Dat dienen jullie zelf te doen.

Wil je met kleutergroep, klas, leerjaar of school een bezoek brengen? Klik dan op starttijden en kijk welke tijden beschikbaar zijn. Stuur dan eerst een mail om deze tijden in optie te zetten naar feest@hetlandgoedvandesint.nl en vul het deelnameformulier in.

KOPJE KOFFIE

Voor de ouders of buschauffeurs die rijden is de keuken van de Sint geopend voor een kopje koffie. Wil je als school graag trakteren op dit kopje koffie. Vul dan het onderstaande formulier in en mail deze naar Jonkvrouw Marjolein.

POST

Lijkt het jullie als klas/groep nu super om post te ontvangen vanuit Het Landgoed van de Sint? Doe dan een lege envelop met daarop de naam van de school, je klas en adres van de school en een postzegel op de envelop en je krijgt 1 kaartje retour. De brievenbus staat bij de entrée.

Maar er is meer….

Wil je weten welke starttijden er beschikbaar zijn? Of zijn extra Sinterklaas zaken leuk zoals een glitter tattoo box, taalbundel of lespakket? Klik dan op één van de onderstaande items.

Ook is het natuurlijk leuk om post vanuit Het Landgoed van de Sint te ontvangen. 

Luister je graag met je leerlingen in de klas naar Sinterklaasliedjes? Wist je dat Jonkvrouw Marjolein samen met enkele Pieten al enkele leuke liedjes heeft gemaakt. Luister zelf maar. SINTRADIO