Schoolbezoek en lespakket

We hopen dat we dit jaar de Sint gewoon zoals vanouds mogen ontvangen op Het Landgoed van de Sint. Menig kind heeft vorig jaar een bezoekje zeer gemist. De starttijden zetten we vanaf nu open voor scholen. De exacte aantal bezoekers kan zoals altijd in september worden doorgegeven. Dan weten we ook meer hoe de wereld er aan toe is met Corona en de vaccins. Dus wil je met kleutergroep, klas, leerjaar, school een bezoek brengen? Klik dan op starttijden en kijk welke tijden beschikbaar zijn. Stuur dan eerst een mail om deze tijden in optie te zetten naar feest@hetlandgoedvandesint.nl en vul het deelname formulier in.

 

Klik op de knop starttijden om alle mogelijkheden OP DIT MOMENT voor 2021 te zien.

   

Er is een heel leuk lespakket te bestellen van ruim 100 pagina’s lesmateriaal. Dit lesmateriaal is verdeeld in onderbouw, midden- en bovenbouw. De bovenbouw krijgt een speciale les over de geschiedenis van de Sint. Prijs: € 22,95 + € 6,95 portokosten (België of Nederland). Het lespakket wordt geleverd in een klapper en is steeds te kopiëren. Je kunt dit bestellen door het formulier in te vullen en te retourneren naar feest@hetlandgoedvandesint.nl

  Er bestaat de mogelijkheid dat een Piet van Het Landgoed van de Sint bij jullie op school kan komen! Hoe leuk is dat?! Ben je benieuwd wie er langs kan komen? Klik dan op de button en lees verder….  

 

Welke maatregelen wij zullen handhaven (indien dit nodig is) zullen jullie in het najaar van ons ontvangen. Voor nu is het koffiedik kijken. Bij het reserveren van een tijdstip zit er voor nu geen enkele kosten aan verbonden. Facturatie aan scholen zal pas in het najaar gebeuren als we zeker weten de poorten mogen open zetten.