Schoolbezoek en lespakket

Dit jaar zijn de Pieten druk in de weer om HET PERFECTE VERJAARDAGSKADO voor de Sint te bedenken. Is dat een leuke foto voor op zijn nachtkastje of wellicht vrolijk dansende kinderen? Iedere Piet heeft zijn eigen idee over dit super verjaardagscadeau. Uiteraard is hier de hulp nodig van een ieder die op bezoek komt! En de Sint? Hij is gewoon blij dat jullie er zijn! Wat kun je bij je bezoek van 70 minuten verwachten? We nemen je mee naar de daktrainingsruimte en je mag dansen in de toktik ruimte. Je krijgt lekkere pepernootjes en je mag op bezoek bij de Sint. Hoe spannend is dat? Mogen wij naar binnen denk je? Daarnaast vragen we jullie hulp om het hele landgoed te versieren met vlaggen, vlaggen en vlaggen! De pieten hebben jullie hulp nodig om de vlaggen te maken en zo het landgoed feestelijk te versieren voor de verjaardag van de Sint.

Kortom, een onvergetelijke beleving voor jong en oud!

Dus wil je met kleutergroep, klas, leerjaar, school een bezoek brengen? Klik dan op starttijden en kijk welke tijden beschikbaar zijn. Stuur dan eerst een mail om deze tijden in optie te zetten naar feest@hetlandgoedvandesint.nl en vul het deelname formulier in.

 

Klik op de knop starttijden om alle mogelijkheden OP DIT MOMENT voor 2022 te zien.

Wil je in de klas aan de slag met taal rondom Sinterklaas? Bestel dan de taalbundel van Meisje Eigenwijsje. Leuk, leerzaam en speels.

Er is een heel leuk lespakket te bestellen van ruim 100 pagina’s lesmateriaal. Dit lesmateriaal is verdeeld in onderbouw, midden- en bovenbouw. De bovenbouw krijgt een speciale les over de geschiedenis van de Sint. We sturen het lespakket digitaal toe voor 15 oktober. Prijs: € 15,00 Je kunt dit bestellen door het formulier in te vullen en te retourneren naar feest@hetlandgoedvandesint.nl

Er bestaat de mogelijkheid dat een Piet van Het Landgoed van de Sint bij jullie op school kan komen! Hoe leuk is dat?! Ben je benieuwd wie er langs kan komen? Klik dan op de button en lees verder….