Schoolbezoek en lespakket

Wat leuk dat jullie met de klas willen komen. Scholen kunnen vanaf 1 maart een starttijd boeken. Definitieve aantal personen kunt u half september doorgeven.. Elk jaar zijn de starttijden voor scholen volledig uitverkocht.

 

In een bezoek van 70 minuten bekijk je 5 kamers waarbij op mini-daken mag klimmen, je met de klas een grote zak pepernoten mag scheppen en ontmoet je natuurlijk….. Sinterklaas. Prijs: € 3,95 p.p. (zowel kinderen als volwassenen). Er kunnen max. 45 gasten per starttijd naar binnen (kinderen en volwassenen).

www.limburgssinterklaasjournaal.tv

Tevens is er een lespakket te bestellen met ruim 100 pagina’s lesmateriaal. Dit lesmateriaal is verdeeld in onderbouw, midden- en bovenbouw. De bovenbouw krijgt een speciale les over de geschiedenis van de Sint. Prijs: 22,95 per lespakket (Dit wordt geleverd in een klapper en is steeds te kopiëren). Meer informatie volgt hier nog over.

Weet je wat ook heel leuk is…? Eén van de Pieten van Het Landgoed van de Sint bij jou in de klas. DakPiet, Caramba of Caramella gaan op maandag of dinsdag op pad om zo scholen te bezoeken. Wie weet komt 1 van deze Pieten wel bij jou in de klas!

Iedere 15 minuten mag er een nieuwe groep naar binnen met max. 45 personen (kinderen als volwassenen). Je kunt vooraf al kijken welke starttijden beschikbaar zijn.
  • Post voor Sinterklaas

    Neem een envelop mee met daarop je adresgegevens en een postzegel, dan krijg je zeker een ansichtkaartje terug!

  • Het Limburgs Sinterklaasjournaal

    Kijk jij ook met ons mee? Iedere maandag, woensdag en vrijdag vanaf 11 november!