Extra leuk

Er zijn enkele SINTERESSANTE weetje die we jullie toch nog even willen vertellen…

Wist je bijvoorbeeld dat de Pieten een fijne warming up voor jullie hebben gemaakt zodat iedereen altijd fris en fruitig de dag kunnen beginnen? Kijk dan gerust eens bij SINT TV

DE SPEENTJESBOOM

Ben jij al zo’n grote vent of meid
En wil je graag je speentje kwijt?
Doe hem in de boom van Sint
Dan ben jij een heel stoer kind!

De speentjesboom staat op de binnenplaats van Het Landgoed van de Sint. Damon heeft zijn speentje al in de boom gehangen. Doen jullie dat ook?

Extra leuk is het natuurlijk als je je naam op de speen schrijft OF er een kaartje aan hangt. 

POST VAN POSTPIET

Zou jij graag een kaartje van de Sint willen ontvangen? Neem dan een lege envelop met daarop je adres en een postzegel me en doe deze in de brievenbus op de binnenplaats. (Let op! Enkel Nederlandse of Belgische postzegels!)

Er staat een brievenbus op de binnenplaats.

FOTOWEDSTRIJD

Wil jij tickets winnen voor Het Landgoed van de Sint 2025? Doe dan me aan de foto/filmwedstrijd. Degene met de mooiste foto of video gemaakt op Het Landgoed van de Sint wint 2 tickets voor volgend jaar. Foto’s kun je plaatsen op de facebookpagina van Het Landgoed van de Sint.

Door me te doen aan deze wedstrijd ga je accoord dat je foto’s geplaatst mogen worden op social media maar ook op de website.

We zetten de foto’s in ieder geval in de PIO Galerij en wie weet hangt jouw foto dit jaar in de studeerkamer van de Sint.

PIETENMUTS

Hoe leuk vind de Sint het als de kinderen verkleed komen als Piet of Sint of Ozosnel. Hij vindt de zelfgemaakte Pietenmutsen vooral zo mooi altijd. Bakpiet vond het een leuk idee als de namen worden geschreven met chocoladeletters. Maar volgens Knutselpiet wordt de muts dan veel te zwaar. Knutselpiet en Bakpiet hebben er lang over nagedacht hoe ze dit nu kunnen oplossen.

  • Hun oplossing? KnutselPiet heeft een tekening gemaakt van ….. chocoladeletters. Deze zijn licht en blijven goed plakken op je muts. Bakpiet blij! Knutselpiet blij! En hopelijk jullie ook!

    Klik HIER om het bestand op A4 te downloaden

VERSIER JE HUIS

Vind je het Sinterklaasfeest nu het leukste van het jaar en wil je graag de Sint verrassen met een mooi versierd huis? Download dan de vlag en kleur deze mooi in. Hang hem op voor het raam, boven je schoen of in je kamer. Ik weet zeker dat de Sint dan heel blij is.

 

PIETENPASJE

Gaan jullie nu op school of bij je vereniging een pieten parcours afleggen, maak dan gerust gebruik van het echte Pietenpasje! Maak je eigen 4 opdrachten, stempel ze af en wie weet verdienen jullie PIO’s (Pieten in Opleiding) wel een heus PietenDiploma.