Extra leuk

POST VAN DE POSTPIET

Zou jij graag een kaartje van de Sint willen ontvangen? Neem dan een lege envelop met daarop je adres en een postzegel mee en doe deze in de brievenbus op de binnenplaats. (Let op! Enkel Nederlandse of Belgische postzegels!)

FOTO WEDSTRIJD

Wil jij tickets winnen voor Het Landgoed van de Sint 2023? Doe dan mee aan de foto/filmwedstrijd. Diegene met de mooiste foto (of video) gemaakt op Het Landgoed van de Sint wint 4 tickets. Foto’s kun je plaatsen op facebook van Het Landgoed van de Sint met vermelding: Deelname fotowedstrijd.

Door mee te doen aan deze wedstrijd ga je akkoord dat je foto’s geplaatst mogen worden op social media zoals facebook, instragram maar ook op de website.

MAAK JE EIGEN PIETENMUTS MET CHOCOLADELETTERS?!

Hoe leuk vind de Sint het als de kinderen verkleed komen als Piet of Sint of Ozosnel. Hij vindt de zelfgemaakte Pietenmutsen vooral zo mooi altijd. Bakpiet vond het een leuk idee als de namen worden geschreven met chocoladeletters. Maar volgens Knutselpiet wordt de muts dan veel te zwaar. Knutselpiet en Bakpiet hebben er lang over nagedacht hoe ze dit nu kunnen oplossen.

Hun oplossing? KnutselPiet heeft een tekening gemaakt van ….. chocoladeletters. Deze zijn licht en blijven goed plakken op je muts. Bakpiet blij! Knutselpiet blij! En hopelijk jullie ook!

Klik HIER om het bestand op A4 te downloaden