Extra leuk

Er zijn enkele SINTERESSANTE weetje die we jullie toch nog even willen vertellen…

Wist je bijvoorbeeld dat de Pieten een fijne warming up voor jullie hebben gemaakt zodat iedereen altijd fris en fruitig de dag kunnen beginnen? Kijk dan gerust eens bij SINT TV

De SPEENTJESBOOM

Ben jij al zo’n grote vent of meid

en wil je graag je speentje kwijt?

Doe hem in de boom van Sint

Dan ben jij een heel stoer kind!

De speentjesboom staat op de binnenplaats van Het Landgoed van de Sint. Otis heeft zijn speentje al in de boom gehangen. Doen jullie dat ook?

POST van de POSTPIET

Zou jij graag een kaartje van de Sint willen ontvangen? Neem dan een lege envelop met daarop je adres en een postzegel mee en doe deze in de brievenbus op de binnenplaats. (Let op! Enkel Nederlandse of Belgische postzegels!)

Er staat een brievenbus op de binnenplaats en ook in de rondleiding zal er gewezen worden op een brievenbus.

FOTOWEDSTRIJD

Wil jij tickets winnen voor Het Landgoed van de Sint 2024? Doe dan mee aan de foto/filmwedstrijd. Diegene met de mooiste foto (of video) gemaakt op Het Landgoed van de Sint wint 2 tickets. Foto’s kun je plaatsen op facebook van Het Landgoed van de Sint met vermelding: Deelname fotowedstrijd.

Door mee te doen aan deze wedstrijd ga je akkoord dat je foto’s geplaatst mogen worden op social media zoals facebook, instragram maar ook op de website.

Maak je eigen PIETENMUTS met CHOCO LETTERS

Hoe leuk vind de Sint het als de kinderen verkleed komen als Piet of Sint of Ozosnel. Hij vindt de zelfgemaakte Pietenmutsen vooral zo mooi altijd. Bakpiet vond het een leuk idee als de namen worden geschreven met chocoladeletters. Maar volgens Knutselpiet wordt de muts dan veel te zwaar. Knutselpiet en Bakpiet hebben er lang over nagedacht hoe ze dit nu kunnen oplossen.

Hun oplossing? KnutselPiet heeft een tekening gemaakt van ….. chocoladeletters. Deze zijn licht en blijven goed plakken op je muts. Bakpiet blij! Knutselpiet blij! En hopelijk jullie ook!

Klik HIER om het bestand op A4 te downloaden

VERSIER je HUIS voor de SINT

Vind je het Sinterklaasfeest nu het leukste van het jaar en wil je graag de Sint verrassen met een mooi versierd huis? Download dan de vlag en kleur deze mooi in. Hang hem op voor het raam, boven je schoen of in je kamer. Ik weet zeker dat de Sint dan heel blij is.

 

PIETEN PASJE

Gaan jullie nu op school of bij je vereniging een pieten parcours afleggen, maak dan gerust gebruik van het echte Pietenpasje! Maak je eigen 4 opdrachten, stempel ze af en wie weet verdienen jullie PIO’s (Pieten in Opleiding) wel een heus PietenDiploma.

Maar er is meer….

Wist je dat een superleuke glitter tattoo box kunt bestellen voor scholen of verenigingen, er speciaal taalbundels rondom sinterklaas bestaan en we een supertof lespakket hebben.

En vind je de liedjes leuk die gemaakt zijn door het team van Het Landgoed van de Sint? Luister dan naar de Sint Radio.