Extra leuk

POST VAN DE POSTPIET

Dit jaar hebben wij echt dringend hulp nodig in de Postkamer. Natuurlijk wil jij ook een kaartje krijgen. Hoe? Of je neemt een postzegel mee en plakt deze ter plekke op de envelop en het kaartje komt thuis gestuurd (Let op! Enkel Nederlandse of Belgische postzegels!)

OF

papa’s en mama’s, opa’s en oma’s: jullie nemen “stiekem” de envelop mee als jullie de kamer verlaten en stoppen deze zelf in de brievenbus of in de schoen.

FOTO WEDSTRIJD

Wil jij tickets winnen voor Het Landgoed van de Sint 2022? Doe dan mee aan de foto/filmwedstrijd. Diegene met de mooiste foto (of video) wint 4 tickets. Foto’s kun je plaatsen op facebook van Het Landgoed van de Sint met vermelding: Deelname fotowedstrijd.

Door mee te doen aan deze wedstrijd ga je akkoord dat je foto’s geplaatst mogen worden op social media zoals facebook, instragram maar ook op de website.

MAAK JE EIGEN PIETENMUTS MET CHOCOLADELETTERS?!

Hoe leuk vind de Sint het als de kinderen verkleed komen als Piet of Sint of Ozosnel. Hij vindt de zelfgemaakte Pietenmutsen vooral zo mooi altijd. Bakpiet vond het een leuk idee als de namen worden geschreven met chocoladeletters. Maar volgens Knutselpiet wordt de muts dan veel te zwaar. Knutselpiet en Bakpiet hebben er lang over nagedacht hoe ze dit nu kunnen oplossen.

Hun oplossing? KnutselPiet heeft een tekening gemaakt van ….. chocoladeletters. Deze zijn licht en blijven goed plakken op je muts. Bakpiet blij! Knutselpiet blij! En hopelijk jullie ook!

Klik HIER om het bestand op A4 te downloaden