Bedrijfsbezoek

Bedrijfsuitje voor het hele gezin

Wil je graag met het bedrijf het magische sinterklaasfeest vieren? Wat is er dan leuker dan op bezoek te gaan bij de Sint zelf. Voordeel is dat je niets zelf hoeft te organiseren en dat je de kinderen (en hun papa’s en mama’s) een magisch moment bezorgt. Iedere 15 minuten mag een groep van maximaal 30 personen naar binnen. Heb je meer gasten? Dan kun je meerdere tijden na elkaar reserveren. Let op! Vanaf september kunnen particulieren tickets boeken en dan zal er steeds minder tijdstippen beschikbaar zijn. 

Bedrijven kunnen nu al een starttijd reserveren voor dit najaar. Exact aantal gasten vernemen wij dan uiterlijk 31 oktober 2024.

BELANGRIJK

  • Kadootjes kunnen worden uitgedeeld in de studeerkamer van de Sint. Zorg ervoor dat de namen goed leesbaar op de kadootjes staan. Dit kan enkel als je je eigen starttijd hebt.
  • Er zijn verschillende heerlijke smul-arrangementen te boeken. Dit vind je allemaal op het inschrijfformulier.
  •  Een bezoek duurt ongeveer 70 minuten waarbij het laatste gedeelte in de grote zaal is. In het hoofdgebouw duurt het 60 minuten. 
  • Zorg ervoor dat iedereen minimaal 10 minuten voor hun starttijd aanwezig is bij de entrée.
  • Graag ontvangen wij voor de kassa een namenlijst per starttijd als er vanuit het bedrijf geen contactpersoon is. 

Welke weekend dagen zijn wij geopend?

  • Zondag 17 november 2024
  • Zaterdag 23 november 2024
  • Zondag 24 november 2024
  • Zaterdag 30 november 2024
  • Zondag 1 december 2024

We starten in het weekend om 9u30 met de 1e rondleiding.

De beschikbare starttijden voor bedrijven in het weekend vind je HIER

DE KEUKEN VAN DE SINT

Er zijn verschillende arrangementen mogelijk om na de rondleiding te genieten van een lekkernij. Download het inschrijfformulier voor de mogelijkheden.

Bijzonderheden voor bedrijven:

Let op!

* De ruimtes zijn alleen te bezichtigen via de trappen. Voor kleine beentjes zijn het veel treden en soms ook lastige treden. Let op: Buggy’s mogen niet me naar boven.

* De garderobe is op EIGEN RISICO.

* Wij zijn niet verantwoordelijk voor jullie groep. Je blijft te allen tijde verantwoordelijk voor jullie groep. Wij stellen enkel de ruimte en de spelmogelijkheid ter beschikking.

* Je dient 10 minuten op voorhand aanwezig te zijn en zich te melden bij de ingang. Er dient voor de organisatie één contactpersoon te zijn.

Maar er is meer….

Ook is het natuurlijk leuk om post vanuit Het Landgoed van de Sint te ontvangen of met de leuke “chocoladeletters” een mooie pietenmuts te maken.

En wil je de leuke liedjes van Het Landgoed van de Sint luisteren? Ga dan naar Sint Radio