Bedrijfsbezoek

Breng een bezoek aan de sint met het bedrijf

Het verhaal:

Pietje Paniek heeft een groot probleem. Waar heeft hij toch zijn knuffel Nellie gelaten? Zonder knuffel durft ie echt het dak niet op! Oma Piet is dan ook druk bezig snel een nieuwe knuffel te maken, maar lukt dat op tijd? Maar zoals je wellicht al had verwacht…. Sinterklaas weet altijd raad!

Wat kun je bij je bezoek van 70 minuten verwachten? Je gaat op bezoek bij Oma Piet en haar grote boek, er wordt geklommen op de oefendaken, probeert pepernoten te winnen en gaat natuurlijk met de klas op de foto met de Sint. Hopelijk vinden we in de tussentijd dat belangrijke knuffeltje van Pietje Paniek.

Kortom, een onvergetelijke beleving voor jong en oud!

Welke weekend dagen zijn wij geopend?

  • Zondag 19 november
  • Zaterdag 25 november
  • Zondag 26 november
  • Zaterdag 2 december
  • Zondag 3 december

Dit jaar is de Sint Periode korter en zijn we dus een weekend minder open.

We starten in het weekend om 9u30 met de 1e rondleiding.

De beschikbare starttijden voor bedrijven in het weekend vind je HIER

DE KEUKEN VAN DE SINT

Er zijn verschillende arrangementen mogelijk om na de rondleiding te genieten van een lekkernij. Download het inschrijfformulier voor de mogelijkheden.

Bijzonderheden voor bedrijven:

Let op!

* De ruimtes zijn alleen te bezichtigen via de trappen. Voor kleine beentjes zijn het veel treden en soms ook lastige treden. Let op: Buggy’s mogen niet mee naar boven.

* De garderobe is op EIGEN RISICO.

* Wij zijn niet verantwoordelijk voor jullie groep. Je blijft te allen tijde verantwoordelijk voor jullie groep. Wij stellen enkel de ruimte en de spelmogelijkheid ter beschikking.

* Je dient 10 minuten op voorhand aanwezig te zijn en zich te melden bij de ingang. Er dient voor de organisatie één contactpersoon te zijn.

Maar er is meer….

Ook is het natuurlijk leuk om post vanuit Het Landgoed van de Sint te ontvangen of met de leuke “chocoladeletters” een mooie pietenmuts te maken.

En wil je de leuke liedjes van Het Landgoed van de Sint luisteren? Ga dan naar Sint Radio