Doe je mee?

Lijkt het je superleuk om mee te doen met deze dwaze pietenbende? Meld je dan aan voor 1 van de trainingsdagen in oktober. Je hoort het verhaal voor dit jaar. We gaan aan de slag met theaterspellen en je maakt kennis met ons bonte gezelschap. Na afloop kun je zeggen of het je leuk lijkt om mee te doen en wij kijken of je bij ons in het team past. Het gaat er niet persé om dat je theater ervaring hebt, maar wij letten vooral op je enorm grote glimlach en enthousiasme.

Zoek je een leuke stageplek? Ook dan is Het Landgoed van de Sint een leuke plek om dingen te leren.

Wij zijn heel blij met mensen die door de weeks 2 dagen of meer zin en tijd hebben om mee te doen! Door de weeks zijn wij open op 21, 22, 24, 28, 29 november en 1 december. 

Waar letten wij op?:

  • Lijkt het je leuk om met kinderen te werken?
  • Sta je enthousiast en blij voor een groep? (We begrijpen best dat nieuw voor een groep staan echt wel spannend is)
  • Wil je leren en proberen om te praten voor een groep?
  • Vind je theater leuk en wil je samen met ons de kinderen de meeste gave traditie in ons land te laten ervaren?
  • Maar de absolute basis begint bij ons met een grote glimlach!

Wij zijn vooral op zoek naar volwassenen die door de weeks ons team kunnen versterken.

Minimale leeftijd

Soms krijgen we de vraag hoe oud je moet zijn om mee te doen? Zoals sommige gasten hebben gezien, hebben wij ook al enkele mini pietjes rondlopen. Daar ben ik, als jonkvrouwe, echt vreselijk trots op! Vanaf groep 8 mag je al mee doen met een van de trainingsdagen. En mochten wij zeggen dat je enthousiasme groot genoeg is, dan mag je maximaal 2 dagdelen (ochtend of middag) meehelpen op Het Landgoed van de Sint (De indeling hiervan is afhankelijk van hoeveel mini pietjes er mee willen doen. I.v.m. de begeleiding kunnen dit er niet te veel zijn). Echter je vader of moeder moet helpen met aan te kleden en de schmink te verzorgen. Vooraf oefenen wij dit ook nog een keer op 1 van de schmink-oefen-avonden. Je vader of moeder is dan ook verplicht deze les te volgen! Er is altijd een captain op de afdeling die je dan helpt tijdens de ochtend of middag. Let op! Hoe leuk het is om mee te doen, het is echt heel intensief. We vragen om heel heel heel veel enthousiasme en een reusachtig grote glimlach en … je moet durven te praten en te spelen met kinderen!

Video afspelen

TRAINING & KENNISMAAK & SCHMINK  MOMENTEN

Je dient voordat je mee kunt doen op Het Landgoed van de Sint aanwezig te zijn op 2 trainingsmomenten. 1 is de kennismaking en uitleg van het concept. 2 is de uitleg van het personage en de bijbehorende schmink.

 • Training/kennismakingsmoment: Datum oktober: Zondag 15 oktober – 12u30 uitleg aan nieuwe enthousiastelingen. 14.00 uur algemene training met nieuwe en ervaren Pietjes.
 • Locatie: De Schinvelderhoeve. Op deze dag is er meer tijd om rustig uitleg te geven aan nieuwe Pietjes.
 • Datum oktober: Woensdag 18 oktober – 19.00-21.30 uur. Aan nieuwe enthousiastelingen en ervaren Pietjes. Locatie: De Schinvelderhoeve OF MADline Maaseik. Dat zullen we nog doorgeven bij aanmelding. Op deze avond is er minder tijd om rustig uitleg te geven aan nieuwe Pietjes.
 • SCHMINKLES: Donderdag 2 november OF Maandag 6 november – 19.00-21.30 uur. Hoe wordt jij een mooie roetpiet. Locatie MADline Schmink, Heirweg 53, Maaseik

 

Het ligt niet aan de kleur van het beestje, maar of je houdt van het feestje…! Wij hebben enkel roetveegpietjes. Hier is geen enkele discussie bij mogelijk. 

Stuur een mail naar feest@hetlandgoedvandesint.nl om je aan te melden voor één van de trainingsmomenten.

Data en meer informatie over meedoen vind je in het DEELNAME FORMULIER

Alle Pietjes die hun intrede maken op Het Landgoed van de Sint. Klik op INLOGGEN om de informatie voor 2023 in te zien.