Doe je mee?

Lijkt het je nu superleuk om mee te doen met deze dwaze pietenbende? Meld je dan aan voor 1 van de trainingsdagen in september of oktober. Je hoort het verhaal voor dit jaar. We gaan aan de slag met theaterspellen en je maakt kennis met ons bonte gezelschap. Na afloop kun je zeggen of het je leuk lijkt om mee te doen en wij kijken of je bij ons in het team past. Het gaat er niet persé om dat je theater ervaring hebt, maar wij letten vooral op je enorm grote glimlach en enthousiasme.

Waar letten wij op?
  • Lijkt het je leuk om met kinderen te werken?
  • Sta je enthousiast en blij voor een groep? (We begrijpen best dat nieuw voor een groep staan echt wel spannend is)
  • Wil je leren en proberen om te praten voor een groep?
  • Vind je theater leuk en wil je samen met ons de kinderen de meeste gave traditie in ons land te laten ervaren?
  • Maar de absolute basis begint bij ons met een grote glimlach!

Minimale leeftijd
Soms krijgen we de vraag hoe oud je moet zijn om mee te doen? Zoals sommige gasten hebben gezien, hebben wij ook al enkele mini pietjes rondlopen. Daar ben ik, als jonkvrouwe, echt vreselijk trots op! Vanaf groep 8 mag je al mee doen met een van de trainingsdagen. En mochten wij zeggen dat je enthousiasme groot genoeg is, dan mag je maximaal 2 dagdelen (ochtend of middag) meehelpen op Het Landgoed van de Sint (De indeling hiervan is afhankelijk van hoeveel mini pietjes er mee willen doen. I.v.m. de begeleiding kunnen dit er niet te veel zijn). Echter je vader of moeder moet helpen met aan te kleden en de schmink te verzorgen. Vooraf oefenen wij dit ook nog een keer op 1 van de schmink-oefen-avonden. Je vader of moeder is dan ook verplicht deze les te volgen! Er is altijd een captain op de afdeling die je dan helpt tijdens de ochtend of middag. Let op! Hoe leuk het is om mee te doen, het is echt heel intensief. We vragen om heel heel heel veel enthousiasme en een reusachtig grote glimlach en … je moet durven te praten en te spelen met kinderen!

Corona
Op dit moment zijn er geen corona maatregelen. Mocht dat in het najaar veranderen, dan houden we jullie op de hoogte tijdens de trainingsdagen.

Kleur
Het ligt niet aan de kleur van het beestje, maar of je houdt van het feestje…..! Wij hebben enkel Roetveeg Pietjes. Er is hier geen enkele discussie bij mogelijk.
  • Datum september: Nog niet bekend
  • Datum oktober: Nog niet bekend
Je dient voordat je mee kunt doen aanwezig te zijn op 2 trainingsmomenten. 1 is de kennis making en uitleg van het concept. 2 is de uitleg van het personage en de bijbehorende schmink.

Stuur een mail naar feest@hetlandgoedvandesint.nl om je aan te melden voor één van de trainingsavonden.