Contact

♥ Scholen en bedrijven mogen reeds een of meerdere tijdstippen reserveren. Kijk gerust op de desbetreffende pagina voor het deelnameformulier of vul het contactformulier in. Het is fijn als je je telefoonnummer daarbij vermeld. Dan kunnen we zsm contact met je opnemen. 

♥ Vanaf 10 november zal Jonkvrouw Marjolein druk zijn met alle voorbereidingen voor de komst van de Sint en de opbouw van Het Landgoed van de Sint. Ze kan dan niet altijd direct haar mail beantwoorden. Maar elke avond na 20 uur zal ze dit zeker doen. (Gelieve geen app of Messenger bericht te sturen, maar echt een mail.) Schrijf voor de zekerheid je telefoonnummer erbij dan kan ze je zeker goed bereiken.

♥ Op de momenten dat Het Landgoed van de Sint is geopend en ze druk bezig is om iedereen te verzekeren van een leuke tijd zal ze helaas GEEN telefoon opnemen. Ze controleert tussendoor en zeker na 20.00 uur alle mails.  Hopende op jullie begrip.♥ 

♥ Kom je op jouw dag te laat, dan brengen we je naar de groep waar je hoort. Je kunt niet aanschuiven bij een nieuwe groep. Wees daarom zeker 10 minuten voor je aanvangstijd aanwezig bij de entree.

Parkeren is soms druk! Dus houdt hier ook rekening mee dat je nog een plekje moet zoeken en dan nog naar de locatie dient te lopen!

♥ Bekijk zeker nog even alle antwoorden bij FAQ om zeker te zijn dat alles duidelijk is voor je bezoek. 

Contact formulier