Hieronder vind je allerlei vragen.

Misschien staat jouw vraag hier al tussen!

Hoeveel gasten mogen per starttijd naar binnen? Er mogen dit jaar max. 30 (grote en kleine) personen mogen per starttijd naar binnen. De groep voor gasten met een beperking is max. 20 personen

Foto’s & privacywet In het kader van de AVG staat er op deze website een privacy verklaring. Er bestaat de mogelijkheid dat er foto’s genomen worden ter verslaglegging van Het Landgoed van de Sint. Deze kunnen eventueel gepubliceerd worden op website of social media. Wij gaan selectief en integer om met het gebruik van foto’s en video’s in publicaties achteraf. Sinterklaas, de jonkvrouwe en alle Pieten vinden het superleuk om op de foto te gaan met jou en geven uiteraard ook toestemming om je foto’s aan anderen te laten zien via social media!

Hoe lang voor je starttijd dien je aanwezig te zijn op Het Landgoed van de Sint? Iedere 15 minuten mag een groep naar binnen. Je kunt je 10 minuten voor je starttijd melden bij de entree. Ben je te vroeg? Dan dien je buiten te wachten tot jouw starttijd open gaat.

Hoe lang duurt een rondleiding? Een rondleiding duurt 70 minuten.

Ben je je tickets kwijt? De tickets lopen via Limburg Events. De mail die je krijgt is dus ook vanuit Limburg Events. Na betaling krijg je direct je tickets gemaild. Kun je je tickets niet vinden, kijk dan eerst in je spambox. Mocht je echt je tickets niet vinden, stuur dan een mail naar feest@hetlandgoedvandesint.nl. De jonkvrouwe kijkt ELKE DAG na 21.00 uur de mail na en zal proberen te helpen, maar tot die tijd is ze druk bezig met het helpen van de Sint, de Pieten en natuurlijk alle kinderen.

Kun je met de lift? Nee, Landgoed De Schinvelderhoeve is een zeer oude locatie. Er is geen lift aanwezig. Er zijn enkel trappen in het gebouw. Dus met kleine benen kunnen dat veel treden zijn. Hou je daar rekening mee!

Is er na de rondleiding mogelijkheid om wat te eten of te drinken? Na afloop is de grote zaal geopend voor een hapje en een drankje. Tijdens bezoek van scholen is er enkel een drankje mogelijk en is de keuken verder gesloten.

Kun je omboeken? Je kunt max. 3 dagen voorafgaand aan je startdatum en tijd omboeken. Administratiekosten hiervoor zijn € 6,25. Deze dienen direct overgemaakt te worden op ABN AMRO NL71 ABNA 0980 8344 73 t.n.v. Mojam BV. Als je wilt omboeken, dien je een mail te sturen naar feest@hetlandgoedvandesint.nl. Vermeld daarin de dag met starttijd en de naam waarop je hebt geboekt en de dag en dagdeel waar je naar zou willen omboeken. Vermeld aub ook je telefoonnummer bij de mail zodat we contact met je kunnen opnemen bij vragen. Elke avond NA 21.00 uur zal jonkvrouw Marjolein de mail beantwoorden. Overdag is ze bezig om de Sint en alle gasten een te gekke tijd te laten beleven.

Is er een bewaakte garderobe? Nee, je kunt de jassen buiten ophangen in de pagode tent, maar deze is op eigen risico. Binnen is het meestal warm. Dit jaar zullen er wel extra ramen en deuren open staan i.v.m. de ventilatie.

Mogen buggy’s en kinderwagens naar binnen? Nee, deze mogen niet mee naar binnen. Je kunt ze ev. in de pagode tent plaatsen of onder de overkapping op de binnenplaats. Ook dit is op eigen risico.

Komen de Pieten of Sinterklaas in de grote zaal na afloop? Meestal komt er wel een Piet in de zaal of misschien wel Jonkvrouw Marjolein, maar dit kunnen we niet garanderen. De Sint kun je enkel zien als je hem bezoekt in de studeerkamer.

Zijn er ook pepernoten voor kinderen met een allergie? Helaas die zijn er niet, maar neemt u gerust zelf iets mee dan geeft u het aan de Pieten (in de bakkerij – dit is de laatste ruimte) en zo komt het weer bij uw kind terecht.

Mag je boeken bij het tijdstip van gasten met een beperking als je geen beperking hebt? Nee helaas, dat mag niet. Er zijn maar een paar starttijden speciaal open voor gasten met een beperking en we willen deze ook graag voor deze gasten en hun familie reserveren. Als er geen andere tickets meer zijn, dan heeft u helaas pech. Vanaf september gaat de voorverkoop al van start en heb je tijd om een tijdstip naar keuze te boeken.