FAQ

Hieronder staan veel gevraagde vragen. Wellicht staat jouw vraag er ook al tussen?

Hoeveel gasten mogen per starttijd naar binnen?
Er mogen max. 45 (grote en kleine) personen mogen per starttijd naar binnen. De SinterLuxe groep is voor max. 30 (grote en kleine) personen. De groep voor gasten met een beperking is ook max. 30 personen. De groepen van 45 personen zitten eigenlijk altijd vol en dan zijn kamer ook goed gevuld. Wil je in een kleiner gezelschap de Sint bezoeken, dan raad ik je zeker de SinterLuxe aan. Maar we willen graag de entree toegankelijk houden voor iedereen en daarom kun je kiezen. Hoe meer vraag er is naar SinterLuxe, hoe meer hiervan worden geopend. 
Hoe lang voor je starttijd dien je aanwezig te zijn op Het Landgoed van de Sint?
Iedere 15 minuten mag een groep naar binnen. Je kunt je 10 minuten voor je starttijd melden bij de entree. Ben je te vroeg? Wacht dan maar even in de keuken van de Sint.
Hoe lang duurt een rondleiding?
Een rondleiding duurt 70 minuten.
Ben je je tickets kwijt?
De tickets lopen via Limburg Events. De mail die je krijgt is dus ook vanuit Limburg Events. Na betaling krijg je direct je tickets toegemaild. Kun je je tickets niet vinden, kijk dan eerst in je spambox. Mocht je echt je tickets niet vinden, stuur dan een mail naar feest@hetlandgoedvandesint.nl. De jonkvrouwe kijkt ELKE DAG na 21.00 uur de mail na en zal proberen te helpen, maar tot die tijd is ze druk bezig met het helpen van de Sint, de Pieten en natuurlijk alle kinderen.
Kun je met de lift?
Nee, Landgoed De Schinvelderhoeve is een zeer oude locatie. Er is geen lift aanwezig. Er zijn enkel trappen in het gebouw. Dus met kleine benen kunnen dat veel treden zijn. Hou je daar rekening mee!
Is er na de rondleiding mogelijkheid om wat te eten of te drinken?
Ja zeker! Na afloop van de rondleiding eindig je in de grote feestzaal waar je lekker even kunt dansen, een hapje eten of drinken. Dit is niet het geval bij de schoolbezoekjes. Dan is enkel een kopje koffie mogelijk.
Kun je omboeken?
Vanaf nu is het niet meer mogelijk om om te boeken. We zijn namelijk druk bezig om iedereen een fantastische tijd te bezorgen op Het Landgoed van de Sint. We hopen op jullie begrip.
Kun je tickets wisselen als je ziek bent?
Het spijt ons, maar dat gaat niet. Je kunt de tickets weg geven aan een ander kindje en iemand zo blij maken, maar tickets worden niet omgezet.
Is er een bewaakte garderobe?
Nee, je kunt de jassen buiten ophangen in de pagode tent, maar deze is op eigen risico. Binnen is het echter wel warm.
Mogen buggy’s en kinderwagens naar binnen?
Nee, deze mogen niet mee naar binnen. Je kunt ze ev. in de pagode tent plaatsen of onder de overkapping op de binnenplaats. Ook dit is op eigen risico.
Komen de Pieten of Sinterklaas in de grote zaal na afloop?
Meestal komt er wel een Piet in de zaal of misschien wel Jonkvrouw Marjolein, maar Sinterklaas is hard aan het werk in zijn studeerkamer.
Zijn er ook pepernoten voor kinderen met een allergie?
Helaas die zijn er niet, maar neemt u gerust zelf iets mee dan geeft u het aan de Pieten en zo komt het weer bij uw kind terecht.
Mag je boeken bij het tijdstip van gasten met een beperking als je geen beperking hebt? 
Nee helaas, dat mag niet. Er zijn maar een paar starttijden speciaal open voor gasten met een beperking en ik wil deze ook graag voor deze gasten reserveren. Als er geen andere tickets meer zijn, dan heeft u helaas pech. Vanaf september gaat de voorverkoop al van start en heb je tijd om een tijdstip naar keuze te boeken.