FAQ

Kun je omboeken?

Je kunt max. 3 dagen voorafgaand aan je startdatum en tijd omboeken. Administratiekosten hiervoor zijn € 6,25. Deze dienen direct overgemaakt te worden op ABN AMRO NL71 ABNA 0980 8344 73 t.n.v. Mojam BV. Als je wilt omboeken, dien je een mail te sturen naar feest@hetlandgoedvandesint.nl. Vermeld daarin de dag met starttijd en de naam waarop je hebt geboekt en de dag en dagdeel waar je naar zou willen omboeken. Vermeld aub ook je telefoonnummer bij de mail zodat we contact met je kunnen opnemen bij vragen. Als je wil omboeken tijdens de sintperiode dan zal jonkvrouw Marjolein iedere avond tussen 19.00-20.00 uur de mail beantwoorden. Overdag is ze bezig om de Sint en alle gasten een te gekke tijd te laten beleven.

Parkeren?

Er is een grote parking achter de locatie, maar in de weekenden staan hier ook auto’s op voor de verenigingen. Dus wees zeker op tijd zodat je een plekje kunt vinden om te parkeren. Vanaf de parking is het nog een paar minuten wandelen naar de entree.

Hoeveel gasten mogen per starttijd naar binnen?

Er mogen  max. 30 (grote en kleine) personen per starttijd naar binnen. De groep voor gasten met een beperking is max. 20 personen

Tickets uitprinten of scannen vanaf de telefoon?

We kunnen de QR code zowel van je telefoon als van een uitgeprinte versie scannen.

Foto’s & privacywet

In het kader van de AVG staat er op deze website een privacy verklaring. Er bestaat de mogelijkheid dat er foto’s genomen worden ter verslaglegging van Het Landgoed van de Sint. Deze kunnen eventueel gepubliceerd worden op website of social media. Wij gaan selectief en integer om met het gebruik van foto’s en video’s in publicaties achteraf. Sinterklaas, de jonkvrouwe en alle Pieten vinden het superleuk om op de foto te gaan met jou en geven uiteraard ook toestemming om je foto’s aan anderen te laten zien via social media!

Hoe lang voor je starttijd dien je aanwezig te zijn op Het Landgoed van de Sint?

Iedere 15 minuten mag een groep naar binnen. Je kunt je 10 minuten voor je starttijd melden bij de entree. Ben je te vroeg? Dan dien je buiten of in de grote zaal te wachten tot jouw starttijd open gaat. Kom je te laat? Dan brengen we je naar de groep waar je bij hoort. Je kunt niet aansluiten bij een andere groep. Het Landgoed van de Sint is altijd uitverkocht dus we maken de groepen niet groter.

Hoe lang duurt een rondleiding?

Een rondleiding duurt 70 minuten. Let op! De laatste activiteit met pieten zit in de grote zaal. Dus loop niet direct naar buiten als je de Sint een hand hebt gegeven.

Ben je je tickets kwijt?

De tickets lopen via Limburg Events. De mail die je krijgt is dus ook vanuit Limburg Events. Na betaling krijg je direct je tickets gemaild. Kun je je tickets niet vinden, kijk dan eerst in je spambox. Mocht je echt je tickets niet vinden, stuur dan een mail naar feest@hetlandgoedvandesint.nl. De jonkvrouwe kijkt ELKE DAG na 19.00 uur de mail na en zal proberen te helpen, maar tot die tijd is ze druk bezig met het helpen van de Sint, de Pieten en natuurlijk alle kinderen.

Kun je met de lift?

Nee, Landgoed De Schinvelderhoeve is een zeer oude locatie. Er is geen lift aanwezig. Er zijn enkel trappen in het gebouw. Dus met kleine benen kunnen dat veel treden zijn. Hou je daar rekening mee!

Is er na de rondleiding mogelijkheid om wat te eten of te drinken?

Na afloop is de grote zaal geopend voor een hapje en een drankje. Tijdens bezoek van scholen is er enkel een drankje mogelijk en is de keuken verder gesloten.

Is er een bewaakte garderobe?

Nee, je kunt de jassen buiten ophangen in de pagode tent, maar deze is op eigen risico. Binnen is het meestal warm alhoewel we vaak ramen open hebben staan i.v.m. de ventilatie.

Mogen buggy’s en kinderwagens naar binnen?

Nee, deze mogen niet mee naar binnen. Je kunt ze ev. in de pagode tent plaatsen of onder de overkapping op de binnenplaats. Ook dit is op eigen risico.

Mijn tijdstip staat niet meer op de site erbij en ik wil nog bijboeken!

Als je tijdstip niet meer in het rijtje staat, dan is deze waarschijnlijk uitverkocht. Je kunt altijd even een mail sturen of er nog plek is voor een extra persoon naar feest@hetlandgoedvandesint.nl. Een andere optie is omboeken naar een ander tijdstip (houdt dan rekening met de administratiekosten). Je kunt niet bij de entree op de dag zelf een extra kaartje kopen!

Zijn er ook pepernoten voor kinderen met een allergie?

Helaas die zijn er niet, maar neem gerust zelf iets mee dan geef je het aan de Pieten (in de bakkerij – dit is de laatste ruimte) en zo komt het weer bij jullie kind terecht. 

Mag je boeken bij het tijdstip van gasten met een beperking als je geen beperking hebt?

Nee helaas, dat mag niet. Er zijn maar een paar starttijden speciaal open voor gasten met een beperking en we willen deze ook graag voor deze gasten en hun familie reserveren. Als er geen andere tickets meer zijn, dan heef je helaas pech. Vanaf september gaat de voorverkoop al van start en heb je tijd om een tijdstip naar keuze te boeken.

Mag je je ticket aan een ander geven?

Indien je bent verhinderd, kun je je ticket doorgeven aan een ander. Wij controleren niet op naam maar op QR Code. Ook als er ipv een kind een volwassene mee komt of anders om is dat geen probleem. Het aanmelden als kind of volwassenen is voor ons als indicatie van het aantal kinderen per groep.

Corona?

Op dit moment zijn er geen corona maatregelen vanuit de overheid. Mocht dat in de loop van het jaar veranderen, zullen we dat hier op de website voor jullie vermelden. Bij het boeken van de tickets ga je akkoord met de mogelijkheid van coronamaatregelen vanuit de RIVM.

Locatie

Wil je meer weten over de locatie? Klik HIER!

IS ELK JAAR HETZELFDE?

Zeker NIET! Elk jaar hebben de pieten wel een ander probleem. Kijk maar eens naar dit superleuke filmpje dat door 1 van onze gasten is gemaakt van vorig jaar.