Hieronder vind je allerlei vragen.

Misschien staat jouw vraag hier al tussen!

Hoeveel gasten mogen per starttijd naar binnen? Er mogen max. 45 (grote en kleine) personen mogen per starttijd naar binnen. De SinterLuxe groep is voor max. 30 (grote en kleine) personen. De groep voor gasten met een beperking is ook max. 30 personen. De groepen van 45 personen zitten eigenlijk altijd vol en dan zijn kamer ook goed gevuld. Wil je in een kleiner gezelschap de Sint bezoeken, dan raad ik je zeker de SinterLuxe aan. Maar we willen graag de entree toegankelijk houden voor iedereen en daarom kun je kiezen. Hoe meer vraag er is naar SinterLuxe, hoe meer hiervan worden geopend. 

Foto’s & privacywet In het kader van de AVG staat er op deze website een privacy verklaring. Er bestaat de mogelijkheid dat er foto’s genomen worden ter verslaglegging van Het Landgoed van de Sint. Deze kunnen eventueel gepubliceerd worden op website of social media. Wij gaan selectief en integer om met het gebruik van foto’s en video’s in publicaties achteraf. Sinterklaas, de jonkvrouwe en alle Pieten vinden het superleuk om op de foto te gaan met jou en geven uiteraard ook toestemming om je foto’s aan anderen te laten zien via social media!

Hoe lang voor je starttijd dien je aanwezig te zijn op Het Landgoed van de Sint? Iedere 15 minuten mag een groep naar binnen. Je kunt je 10 minuten voor je starttijd melden bij de entree. Ben je te vroeg? Wacht dan maar even in de keuken van de Sint.

Hoe lang duurt een rondleiding? Een rondleiding duurt 70 minuten.

Ben je je tickets kwijt? De tickets lopen via Limburg Events. De mail die je krijgt is dus ook vanuit Limburg Events. Na betaling krijg je direct je tickets gemaild. Kun je je tickets niet vinden, kijk dan eerst in je spambox. Mocht je echt je tickets niet vinden, stuur dan een mail naar feest@hetlandgoedvandesint.nl. De jonkvrouwe kijkt ELKE DAG na 21.00 uur de mail na en zal proberen te helpen, maar tot die tijd is ze druk bezig met het helpen van de Sint, de Pieten en natuurlijk alle kinderen.

Kun je met de lift? Nee, Landgoed De Schinvelderhoeve is een zeer oude locatie. Er is geen lift aanwezig. Er zijn enkel trappen in het gebouw. Dus met kleine benen kunnen dat veel treden zijn. Hou je daar rekening mee!

Is er na de rondleiding mogelijkheid om wat te eten of te drinken? Ja zeker! Na afloop van de rondleiding eindig je in de grote feestzaal waar je lekker even kunt dansen, een hapje eten of drinken. Dit is niet het geval bij de schoolbezoekjes. Dan is enkel een kopje koffie mogelijk.

Kun je omboeken? Je kunt tot en met 10 november omboeken. Administratiekosten zijn € 6,25. Na 10 november is omboeken niet meer mogelijk. We zijn dan namelijk druk bezig met de voorbereidingen of om iedereen een fantastische tijd te bezorgen op Het Landgoed van de Sint. We hopen op jullie begrip. Als je wilt omboeken, dien je een mail te sturen naar feest@hetlandgoedvandesint.nl. Vermeld daarin de dag met starttijd en de naam waarop je hebt geboekt en de dag en dagdeel waar je naar zou willen omboeken. Vermeld aub ook je telefoonnummer bij de mail zodat we contact met je kunnen opnemen bij vragen.

Kun je tickets wisselen als je ziek bent? Het spijt ons, maar dat gaat niet. Je kunt de tickets weg geven aan een ander kindje en iemand zo blij maken, maar tickets worden niet omgezet.

Is er een bewaakte garderobe? Nee, je kunt de jassen buiten ophangen in de pagode tent, maar deze is op eigen risico. Binnen is het echter wel warm.

Mogen buggy’s en kinderwagens naar binnen? Nee, deze mogen niet mee naar binnen. Je kunt ze ev. in de pagode tent plaatsen of onder de overkapping op de binnenplaats. Ook dit is op eigen risico.

Komen de Pieten of Sinterklaas in de grote zaal na afloop? Meestal komt er wel een Piet in de zaal of misschien wel Jonkvrouw Marjolein, maar dit kunnen we niet garanderen. De Sint kun je enkel zien als je hem bezoekt in de studeerkamer.

Zijn er ook pepernoten voor kinderen met een allergie? Helaas die zijn er niet, maar neemt u gerust zelf iets mee dan geeft u het aan de Pieten en zo komt het weer bij uw kind terecht.

Mag je boeken bij het tijdstip van gasten met een beperking als je geen beperking hebt? Nee helaas, dat mag niet. Er zijn maar een paar starttijden speciaal open voor gasten met een beperking en we willen deze ook graag voor deze gasten en hun familie reserveren. Als er geen andere tickets meer zijn, dan heeft u helaas pech. Vanaf september gaat de voorverkoop al van start en heb je tijd om een tijdstip naar keuze te boeken.

           
  • Post voor Sinterklaas

    Neem een envelop mee met daarop je adresgegevens en een postzegel, dan krijg je zeker een ansichtkaartje terug!

  • Het Limburgs Sinterklaasjournaal

    Kijk jij ook met ons mee? Iedere maandag, woensdag en vrijdag vanaf 11 november!