Schoolbezoek

Scholen arrangement

Breng een bezoek met de klas aan Het Landgoed van de Sint. Voor de achtste maal komt de goedheiligman naar Limburg toe en ook dit jaar logeert hij op een heus landgoed, namelijk Landgoed De Schinvelderhoeve. De rondleiding duurt 70 minuten waarbij de kinderen ze verschillende pieten gaan ontmoeten, op de daken gaan trainen en ze mogen een kijkje nemen in de slaapkamer van Sinterklaas. Zal de Sint wakker zijn? Hier kan natuurlijk een groepsfoto gemaakt worden met Sinterklaas.

Starttijdstippen:

Iedere 15 minuten mag er een nieuwe groep naar binnen. Er kunnen maximaal 45 mensen (waarvan max. 5 volwassenen) per starttijd naar binnen. De begeleidende leraren en ouders dienen ook de entreeprijs te betalen. Er dient 1 contact persoon zich te melden bij de entree als de deuren voor uw groep open gaan.

Groepsgrootte:

Er kunnen maximaal 45 personen per starttijd naar binnen. Dit zijn zowel kinderen als begeleiders samen. Als uw groep kleiner is als 30 personen, dan kunnen we een andere groep bij jullie groep plaatsen. Indien u dit niet wenst, kunt u het tijdstip helemaal afhuren.

Wat zouden de Pieten heel fijn vinden tijdens jullie bezoek?

Het zou leuk zijn als de kinderen een zelfgemaakte pietenmuts op hebben waar hun naam op staat of een sticker op hun kledingstuk (goed zichtbaar). Graag de naam GOED LEESBAAR. Zo kan Sinterklaas en zijn Pieten ieder kindje aanspreken.

WEES OP TIJD

Gelieve 10 minuten VOOR uw starttijd bij de kassa te staan! Indien u te laat komt, wordt u direct doorgebracht naar de desbetreffende kamer waar u dient te zijn. Het zou jammer zijn als de kinderen iets missen omdat de bus te laat is.

Openingsdagen

Wij zijn open op woensdag, donderdag en vrijdag geopend voor scholen.

Data: 19, 20, 25, 26, 27 november / 2, 4 december 2020

2019 waren wij volledig uitverkocht voor scholen. Dit jaar zijn wij 1 dag langer open voor scholen dan in 2019

Let op!

  • De ruimtes zijn alleen te bezichtigen via de trappen! Voor kleine beentjes zijn het veel treden en soms lastige treden.
  • Wij voorzien de kapstokken met plaatjes. De garderobe is op EIGEN RISICO!
  • Wij zijn niet verantwoordelijk voor uw groep. U blijft te allen tijde verantwoordelijk voor uw groep! Wij geven enkel de ruimte en de spelmogelijkheid.
  • Indien u met minder gasten komt als aangegeven ontvangt u geen geld retour. Indien u door omstandigheden met meer kinderen komt, dient u contant bij aanvang van de rondleiding te betalen. U dient dit van te voren door te geven.
  • Er is de mogelijkheid voor diegene die rijden om koffie te drinken in “de keuken van de Sint”

 

♥♥♥

Reserveren

U dient telefonisch of per mail een starttijd in optie laten zetten (De optie blijft een week staan). Bel de Sintlijn op tel. 06-22 511 796 of mail naar feest@hetlandgoedvandesint.nl. Als de boeking definitief is, dient u het reserveringsformulier in te vullen en te mailen naar feest@hetlandgoedvandesint.nl 

U kunt in het voorjaar al starttijden reserveren. U dient dan in september de definitieve aantallen door te geven. Maar dan staat uw gewenste tijd al vast.

Reserveringsformulier:

♥♥♥

 

Bij starttijden vind je de op dit moment beschikbare starttijden mogelijk voor scholen.

Ieder jaar zitten wij snel vol met boekingen voor scholen en moeten wij scholen teleurstellen.  Dus wees er op tijd bij als u wenst deel te nemen.