Piet in de klas

Eén van de Pieten van Het Landgoed van de Sint bij jou in de klas!

Hoe leuk zou het zijn als één van de Pieten van Het Landgoed van de Sint alvast vooraf een bezoekje komt brengen in jouw klas? Voor een theatraal, ludiek, interactief maar vooral magisch bezoekje. Wat zou dat geweldig zijn! Beleef samen met deze Piet een pepernoottastisch avontuur. Vooraf krijgt de school een klein plot toegestuurd om zo te kunnen inspelen op dit bezoekje.

Er zijn drie Pieten die op schoolbezoek kunnen gaan. Deze Pieten zie je alle drie in Het Limburgs Sinterklaas Journaal terug en soms zijn ze natuurlijk aanwezig op Het Landgoed van de Sint. En kun je ze hard aan het werk zien. Ik stel ze even voor:

PostPiet

PostPiet is de baas van de Post Sorteer Afdeling. Zij regelt dat alle verlanglijstjes worden gelezen en gesorteerd. Zo krijgen de kinderen dan uiteindelijk het cadeautje dat je het liefste wil. PostPiet kan kan 19 / 20 / 26 / 27 november een schoolbezoek afleggen.

Caramba

Caramba is een echte Spaanse bakpiet. Hij maakt de lekkerste pepernoten, maar soms gaat het wel eens mis. Ook heeft hij een heel leuk lied gemaakt. (Deze komt in oktober online). Caramba kan 20 november of 3 december een schoolbezoek afleggen.  

Caramella

Nieuw dit jaar is Caramella. Zij gaat voor het eerst mee naar Nederland. Ze reist haar grote liefde Caramba achterna. Caramella kan ook hele lekkere pepernoten bakken maar zorgt ook van de inkoop van ingrediënten en dat Caramba er niet zo’n puinhoop van maakt in de keuken. Carambella kan kan 19 / 20 / 26 / 27 november een schoolbezoek afleggen.

Bijzonderheden:

  • Duur: 1 uur (15 minuten per klas) – totaal in 4 klassen
  • Prijs: € 95,00 + € 15,00 reiskosten + 6% BTW
  • Per extra klas: € 22,50 + 6% BTW
  • Enkel mogelijk op 19, 20 26 of 27 november 2018.
  • Het leukste is als de Piet voorafgaand aan een bezoek aan Het Landgoed van de Sint in de klassen op bezoek komt..!

Wil je een bezoekje reserveren? Stuur een mail naar feest@hetlandgoedvandesint.nl en vraag naar het inschrijvingsformulier voor scholen.