Een van de Pieten

bij jou in de klas!

Hoe leuk zou het zijn als één van de Pieten van Het Landgoed van de Sint en Het Limburgs Sinterklaasjournaal alvast vooraf een bezoekje komt brengen in jouw klas? Voor een theatraal, ludiek, interactief maar vooral magisch bezoekje. Wat zou dat geweldig zijn! Beleef samen met deze Piet een pepernoottastisch avontuur.

Er zijn drie Pieten die op schoolbezoek kunnen gaan. Deze Pieten zie je alle drie in Het Limburgs Sinterklaas Journaal terug en soms zijn ze natuurlijk aanwezig op Het Landgoed van de Sint. En kun je ze hard aan het werk zien. Ik stel ze even voor:

DakPiet

DakPiet is de stoerste Piet die er bestaat. De hoogste daken klimt ze op. Als er iemand dan ook zwart als roet is, dan is het DakPiet wel. Ze heeft de meeste schoorstenen van heel Nederland en België aan de binnenkant gezien. PostPiet kan 18, 19, 25 of 26 november een schoolbezoek afleggen om 10.30 u (of ev. om 9.00u afhankelijk waar DakPiet allemaal op klimt natuurlijk).

Caramba

Caramba is een echte Spaanse bakpiet. Hij maakt de lekkerste pepernoten, maar soms gaat het wel eens mis. Ook heeft hij een heel leuk lied gemaakt. Caramba kan 18, 19, 25 of 26 (enkel ochtend) november een schoolbezoek afleggen.  

Caramella

Caramella vond het vorig jaar pepernoottastisch gezellig. Daarom komt zij ook dit jaar mee naar Nederland. Ze reist haar grote liefde Caramba achterna. Caramella kan ook hele lekkere pepernoten bakken, zorgt voor de inkoop van ingrediënten en zorgt ervoor dat Caramba er niet zo’n puinhoop van maakt in de keuken. Caramella kan 18, 19, 25 of 26 november een schoolbezoek afleggen.    

Bijzonderheden:

  • Duur: 1 uur (15 minuten per klas) – totaal in 4 klassen
  • Prijs: € 115,00 + 0,20 cent reiskosten vanaf Schinveld + 9 / 21% BTW
  • Per extra klas: € 22,50 + 9% BTW
  • Het leukste is als de Piet voorafgaand aan een bezoek aan Het Landgoed van de Sint in de klassen op bezoek komt..!

Wil je een bezoekje reserveren? Stuur een mail naar feest@hetlandgoedvandesint.nl en vraag naar het inschrijvingsformulier voor scholen.