Leuke extra’s

Extra leuke dingen!

Post van Het Landgoed van de Sint

Zou jij het superleuk vinden om een ansichtkaart te ontvangen van Het Landgoed van de Sint? Dat kan natuurlijk! Neem een lege envelop mee met daarop je ADRES & POSTZEGEL en stop deze in de brievenbus van de Sint. Wij zorgen ervoor dat ieder kindje een ansichtkaartje terug krijgt.

CD & Pietenboekje

Heb jij vorig jaar ook zo genoten van de leuke liedjes van Het Limburgs Sinterklaasjournaal? Bestel dan nu de CD Dikke duim voor Sint samen met het leuke Pietenboekje en stickervel en ontvang hem thuis.
Prijs incl. verzendkosten: € 8,95

Fotowedstrijd

Wil jij tickets winnen voor Het Landgoed van de Sint 2020? Doe dan mee aan de foto/filmwedstrijd. Diegene met de mooiste foto (of video) wint 4 tickets. Foto's kun je plaatsen op facebook van Het Landgoed van de Sint met vermelding: Deelname fotowedstrijd. Door mee te doen aan deze wedstrijd ga je akkoord dat je foto's geplaatst mogen worden op social media zoals facebook, instragram maar ook op de website.

Kleurwedstrijd

Dit jaar organiseert Pietje Potlood een super te gekke kleurwedstrijd. Je kunt de kleurplaat afhalen bij verschillende bedrijven, je krijgt de kleurplaat na je bezoek aan Het Landgoed van de Sint of je kunt hem downloaden. Je kunt de kleurplaat inleveren bij één van de brievenbussen van de Sint. De te winnen prijzen worden binnenkort bekend gemaakt

Kleurplaat prijzen

Waar kun je je kleurplaat inleveren en wat kun je winnen?

Lever je kleurplaat in bij de bioscoop Foroxity in Sittard of Geleen en maak kans op 4 bioscoopkaarten. 

Adres:

Rijksweg Zuid 271, Sittard

Kazerneplein 4, Roermond

Lever je kleurplaat in bij Heunen juweliers in Geleen of Beek en maak kans op een prachtige zilveren kinderhanger t.v.w. € 19,95

Adres: 
Annastraat 3, Geleen
Burg. Janssenstraat 18, Beek

Krijg jij de eerste 4 tickets voor Het Landgoed van de Sint voor 2020? Lever dan je tekening in in de brievenbus van Het Landgoed van de Sint.

Adres:

Brunssummerstraat 65, Schinveld