Lespakket Sinterklaas

Er is een heel leuk lespakket te bestellen van ruim 100 pagina’s lesmateriaal. Dit lesmateriaal is verdeeld in onderbouw, midden- en bovenbouw. De bovenbouw krijgt een speciale les over de geschiedenis van de Sint.

  • Prijs lespakket digitaal verstuurd: € 15,00 incl. BTW. Bij deze optie wordt het lespakket digitaal naar jullie toegestuurd.
  • Prijs in klapper: € 22,95 + € 6,95 portokosten (België of Nederland). Het lespakket wordt geleverd in een klapper en is steeds te kopiëren. Je kunt dit bestellen door het formulier in te vullen en te retourneren naar feest@hetlandgoedvandesint.nl

BESTEL NU:

VOOR WIE IS DIT LESPAKKET?

Dit lespakket is bestemd voor docenten en begeleiders, die met minder tijd, meer van het Sinterklaasfeest willen maken. Met dit lespakket kun je de kinderen actief betrekken bij het Sinterklaasfeest. Het enige wat je hoeft te doen is de materialen die aangegeven zijn te kopen/pakken of te kopiëren.

Het lespakket is zowel gericht op gelovige als ongelovige kinderen. Wij maken de splitsing tussen onderbouw en bovenbouw, maar het is aan jullie om te bepalen wat geschikt is voor jullie groep. Dit lespakket beschikt over tal van spel en knutselactiviteiten, leerzame werkbladen op het gebied van taal, rekenen, geschiedenis en drama. Geloven de kinderen niet meer in Sinterklaas? Laat ze dan het “Sinterklaas Contract” tekenen, waarin ze beloven het geheim van de Sint niet door te vertellen. Dit en nog veel meer leuke extra’s is allemaal terug te vinden in dit pakket.