Tickets 2023

HELAAS HET LANDGOED VAN DE SINT IS UITVERKOCHT!Vanaf 1 september 2024 kun je tickets kopen voor het superleuke OPENINGSFEEST en vanaf 15 september kun je tickets kopen voor een regulier bezoek!

HET VERHAAL

Pietje Paniek heeft een groot probleem. Waar heeft hij toch zijn knuffel Nellie gelaten? Zonder knuffel durft ie echt het dak niet op! Oma Piet is dan ook druk bezig snel een nieuwe knuffel te maken, maar lukt dat op tijd? Maar zoals je wellicht al had verwacht…. Sinterklaas weet altijd raad!

Wat kun je bij je bezoek van 70 minuten verwachten? Je gaat op bezoek bij Oma Piet en haar grote boek, er wordt geklommen op de oefendaken, probeert pepernoten te winnen en gaat natuurlijk met de klas op de foto met de Sint. Hopelijk vinden we in de tussentijd dat belangrijke knuffeltje van Pietje Paniek.

Kortom, een onvergetelijke beleving voor jong en oud!

Let op! De laatste activiteit is in de grote zaal. Hier kunnen papa’s en mama’s al wat drinken halen en de kinderen nog lekker met Piet aan de slag.

Dagen waarop Het Landgoed van de Sint open is voor particulieren:

18 november: Enkel OPENINGSFEEST

19 november (uitverkocht) / 22 november / 24 november / 25 november (uitverkocht) / 26 november (uitverkocht) / 29 november / 1 december / 2 december (uitverkocht) / 3 december 2023

We werken met STARTTIJDEN. Als je klikt op tickets vind je beschikbare starttijden. 

TICKET PRIJS
 • Ticketprijs: € 9,50 p.p. (kinderen en volwassenen)
 • Ticketprijs: € 5,00 (0-1 jaar)
 • Consumptie penning: € 2,50 per stuk (koffie, thee, bier, fris = 1 penning / wijn: 2 penningen)
 • Versier je eigen wafel: In de grote zaal worden wafels gebakken die je lekker zelf kunt versieren met allerlei lekkernijen. Prijs: € 4,00 per stuk.
 • Smulbox: € 9,95 per box (incl. frietjes, 6 kipnuggets, saus, pakje drinken)
 
LET OP! Wil je samen met vrienden of familie in 1 tijdstip? Boek dan in 1x. De kans dat tijdstippen vol zitten en je dus niet bij elkaar komt, bestaat! 
Let op! Wil je omboeken naar een andere dag en/of starttijd. Hier rekenen wij administratiekosten voor. Dit kan uiterlijk drie dagen van te voren. 
Ticketprijs openingsfeest 18 november: 

Wil jij als allereerste Het Landgoed van de Sint bezoeken en samen met de Sint een superleuk feest vieren? Kom dan naar het OPENINGSFEEST op 18 november! Na afloop van je rondleiding gaat de Sint met een heel team van Pieten dansen, zingen en springen! De Pieten gaan jullie heerlijk bedienen met een lekker maaltje (let maar op dat ze niet zomaar bij je aan tafel gaan zitten). EN…. Sinterklaas komt mee feest vieren in de grote zaal. Hoe leuk is dat! Duur incl. rondleiding: 2u30 (De rondleiding zelf duurt 1u10)

 • KIDS: € 27,95 incl: ENTREE, Kidsbox met kipnuggets, frietjes, saus, ijsje en frisdrank tot 19.00 uur (zoveel je wil)
 • VOLWASSENEN: € 30,95 Incl: ENTREE, Hamburger menu en drankjes (koffie, thee, fris en bier) tot 19.00 uur. Drankjes na 19.00 dien je te betalen.
 • Tijdstip start: 16.00 uur / 16.15 uur / 16.30 uur
 • Slechts plek voor 90 personen
Gasten met een beperking

Graag nodigen wij gasten met een beperking uit op Het Landgoed van de Sint op speciale tijden. Zo kun je rustig genieten van een leuk bezoek aan de Sint. De groepen zijn dan ook kleiner (20 personen ipv 30 personen) Hieronder vind je de data waarop je je tickets kunt boeken. Uiteraard mag je als gezin boeken op deze speciale tijden. Wil je echter met een groep op bezoek komen? Stuur dan even een mail naar feest@hetlandgoedvandesint.nl om samen een tijdstip/datum af te spreken.

Data voor losse inschrijving:

 • Zondag 19 november: 10.00 uur 
 • Woensdag 22 november: 15.00 uur
 • Woensdag 29 november: 15u30
Zieke kinderen

Zoals elk jaar willen wij ons evenement beginnen met een rondleiding voor gezinnen waarin een kindje ziek is. Dit jaar is dat 19 november om 9u30. We starten hiermee omdat er dan minder bacteriën e.d. binnen zijn. We houden de groep ook kleiner (namelijk maximaal 20 personen) zodat de prikkels minder zijn en de pieten iedereen goed kunnen helpen. Let op! Helaas kan er geen rolstoel naar binnen (Het is een historisch pand). Deze tickets gaan wij cadeau geven! Ken jij een gezin dat door ziekte niet altijd alles kan doen en zeker een leuk uitje verdient? Stuur dan een mail naar feest@hetlandgoedvandesint.nl met uitleg en hun telefoonnummer. Dan kunnen wij ze verrassen!

Update: We hebben nog plek voor 1 gezin.

Opmerking:
 • De groepsgrootte per rondleiding is maximaal 30 personen tijdens de particuliere rondleidingen. Voor scholen houden we de 45 personen maximaal aan.
 • Buggy’s en kinderwagens kunnen NIET mee naar binnen.
 • Er is GEEN lift.
 • Je dient minimaal 10 minuten voor je starttijd aanwezig te zijn bij Het Landgoed van de Sint. Als je te laat bent, mag je niet met een nieuw startende groep mee, maar wordt je naar je eigen groep gebracht. Let op! Vanaf de parkeerplaats is het zeker nog 5 minuten lopen naar de grote poort.
 • Alle algemene & corona maatregelen vind je HIER.
 • Omboeken of annuleren? Klik op de algemene en corona maatregelen voor de informatie.
 • Er bestaat de mogelijkheid dat er foto’s genomen worden ter verslaglegging van het evenement. Deze kunnen eventueel gepubliceerd worden op website of social media. Wij gaan selectief en integer om met het gebruik van foto’s en video’s in publicaties achteraf.

Maar er is meer….

Ook is het natuurlijk leuk om post vanuit Het Landgoed van de Sint te ontvangen, zijn er leuke liedjes van de jonkvrouwe, kun je je eigen vlag maken, zijn we op zoek naar foto’s van PIO’s van vorig jaar voor in de PIO Galerij en nog veel meer….

Kijk dus vooral even bij het kopje EXTRA LEUK om niets te missen!