Tickets 2021

Scholen, bedrijven en groepen kunnen reeds hun starttijd reserveren. Particulieren kunnen vanaf 21 september hun tickets boeken. Naar aanleiding van de persconferentie van 20 september weten we dan ook precies aan welke corona maatregelen we ons nog dienen te houden bij een bezoek aan Het Landgoed van de Sint. Voor het boeken van de tickets klik op de onderstaande button!

Ticketprijs 2021:
  • Ticketprijs: € 9,25 p.p. (kinderen en volwassenen)
  • Ticketprijs: € 5,00 (0-1 jaar)
  • Consumptie penning: € 2,00 per stuk (koffie, thee, bier, fris = 1 penning / wijn: 2 penningen)
  • Smulbox: € 8,95 per box (incl. frietjes, 4 kipnuggets, saus, pakje drinken, ijsje)

Ticketprijs openingsfeest 13 november 2021:
  • € 27,95 incl. de allereerste rondleiding en na afloop een spetterend feest met Sinterklaas en de Pieten. Zingen, dansen en springen! Uiteraard gaan we ook gezellig samen eten. De kids krijgen een heerlijke smulbox en de kinderen van vroeger een lekker hamburgermenu. En de drankjes zijn inclusief tijdens het grote feest. (koffie, thee, fris en bier).

Gasten met een beperking
Graag nodigen wij gasten met een beperking uit op Het Landgoed van de Sint op speciale tijden. Zo kun je rustig genieten van een leuk bezoek aan de Sint. Wil je met een groep op bezoek komen? Stuur dan even een mail naar feest@hetlandgoedvandesint.nl voor meer informatie.
  • 14 november – 10.00 uur
  • 24 november – 13.45 uur

Zieke kinderen
Zoals elk jaar willen wij ons evenement beginnen met 2 rondleidingen voor gezinnen waarin een kindje ziek is. Dit jaar is dat 14 november om 9u30 en 9u45. We starten hiermee omdat er dan minder bacteriën e.d. binnen zijn. We houden de groep ook kleiner (namelijk maximaal 20 personen) zodat de prikkels minder zijn en de pieten iedereen goed kunnen helpen. Let op! Helaas kan er geen rolstoel Het Landgoed van de Sint binnen (Het is een historisch pand). Deze 40 tickets gaan wij kado geven! Ken jij een gezin dat door ziekte niet altijd alles kan doen en zeker een leuk uitje verdient? Stuur dan een mail naar feest@hetlandgoedvandesint.nl met uitleg en hun telefoonnummer. Dan kunnen wij ze verrassen!

Opmerking:
  • De groepsgrootte per rondleiding is maximaal 30 personen tijdens de particuliere rondleidingen. (Voorgaande jaren was dit max. 45 personen. I.v.m. Corona houden we dit jaar een kleinere groepsgrootte aan om zo voldoende afstand te kunnen houden.) Voor scholen houden we de 45 personen maximaal aan.
  • Alle corona maatregelen vind je HIER.
  • Er bestaat de mogelijkheid dat er foto’s genomen worden ter verslaglegging van het evenement. Deze kunnen eventueel gepubliceerd worden op website of social media. Wij gaan selectief en integer om met het gebruik van foto’s en video’s in publicaties achteraf.