Retourbetaling tickets 2020

Helaas hebben ook wij besloten (in overleg met Sinterklaas) op de poorten van Het Landgoed van de Sint NIET te openen. Na aanleiding van de persconferentie van 13 oktober waarin een evenementen stop is afgekondigd tot minimaal 11 november. In deze periode zijn wij normaal allang bezig met de opbouw van Het Landgoed. Wij verwachten dat er geen verdere versoepeling komt en dat evenementen na 11 november nog steeds niet toegestaan zijn. Dit besluit nemen wij dan ook met pijn in ons hart. We waren er namelijk helemaal klaar voor de poorten te openen want de inkopen zijn gedaan, het draaiboek is gemaakt, de Pieten hebben geoefend en de nieuwste clip is reeds gemaakt. Maar gezondheid gaat boven alles en dat is nu iets wat de Pieten NIET voor u kunnen inpakken.

Wat krijgt u retour?

Mocht door omstandigheden (zoals bijv. een 2e lockdown) Het Landgoed van de Sint geen doorgang krijgen, dan ontvangt u in december uw entreeprijs retour (excl. € 2,00 administratiekosten per boeking en de reserverings- en bankkosten).

Wanneer krijgt u dit retour?

Diegene die reeds tickets hebben geboekt, ontvangen voor 31 december hun geld retour. Uiteraard gaan wij hier direct mee aan de slag maar iedere persoon zullen wij 1 voor 1 moeten terug betalen. Dit gaat dus niet zo snel. Maar de verwachting is dat we dit ruim voor 31 december hebben gedaan.

UPDATE RETOUR BETALINGEN 9-11-2020Op dit moment is reeds 50% van de particuliere betalingen terug gestort via het betalingssysteem. We hopen hier woensdag mee klaar te zijn en dan zijn de retour betalingen ruim voor 1 december op de rekeningen van alle geboekte personen. Indien u op 1 december nog geen retourbetaling heeft ontvangen, ontvangen wij graag een mailtje zodat wij dit voor u kunnen nakijken. 

UPDATE RETOUR BETALINGEN 4-11-2020Na aanleiding van de persconferentie van 3 november is duidelijk geworden dat de gemaakte keuze de juiste was en dat we echt de poorten niet open zouden mogen zetten.

Op dit moment zijn de eerste particuliere betalingen al klaar gezet in het systeem en worden binnen een week op de rekening verwacht van de desbetreffende personen. We zullen de hele week verder gaan met de retourbetalingen en verwachten dat iedereen voor 1 december het geld op de rekening zal hebben. 

UPDATE RETOUR BETALING 30-10-2020Na overleg gisteren op 29 oktober hebben wij besloten dat wij de administratiekosten zoals eerder benoemd laten vallen. Dit houdt in dat uw ticketgeld terug krijgt enkel minus de kosten die al automatisch zijn afgeschreven voor wij uw ticketgeld krijgen en wij daadwerkelijk niet ontvangen. Dat is € 0,50 reserveringskosten en de bankkosten.

Wij starten vandaag met de terugbetaling van de scholen. 

 

SPREEK DE SINT

Voor nu hebben collega’s een heel leuk Sint alternatief bedacht want er zullen heel veel dingen niet door kunnen gaan zoals intochten en huisbezoeken.

“Ontmoet Sint en zijn leukste Piet op een exclusieve en unieke manier. Ontvang een brief van Sint, waarin hij vraagt om te videobellen. Klop op het afgesproken moment aan bij de online werkkamer van Sinterklaas, treed binnen en stel hem en de Piet al je vragen. Natuurlijk weten ze ook wat er over jou in het grote boek staat en hebben ze zelfs een tekening ontvangen!

Uiteindelijk kan Sinterklaas vertellen waar de cadeautje liggen verstopt in huis. Tenslotte krijgen jullie het gehele videogesprek achteraf gratis toe als blijvende herinnering. 

 
Een ieder die tickets heeft geboekt voor Het Landgoed van de Sint ontvangt 10% korting op deze unieke ervaring door de volgende kortingscode
 
Code: landgoed2020