Reguliere rondleiding

Breng de Sint een bezoek!
Breng een bezoek aan het leukste landgoed van Limburg! Bekijk de pieten aan het werk en help als je kunt een handje mee. Uiteraard ga je een bezoekje brengen aan de Sint, klim je op mini daken en mag je pepernootjes scheppen.

Wil je al een heel leuk cadeautje? Wat dacht je van een heus Pieten vriendenboekje (met stickervel) of een CD met de 5 hits van het Limburgs Sint Journaal.

De keuken van de Sint:

Na afloop van de rondleiding kom je in de keuken van de Sint terecht waar je kunt genieten van een lekkere smulbox met lekkers of andere lekkernijen. Hmmmm…..

Prijs:

  • Regulier entree: € 6,25 p.p. (vanaf 2 jaar – ook voor de kinderen van vroeger is dit hetzelfde bedrag)
  • Regulier entree 0-1 jaar: € 2,50 p.k.
  • Regulier entree incl. smulbox: € 14,95
  • Wil je de CD Dikke duim voor sint incl. pietenboekje met Stickervel kopen? Dat kan via bol.com voor 8,95 (incl. verzendkosten)

Starttijd:

Het Landgoed van de Sint is voor de reguliere rondleiding open op: 17, 20, 22, 23, 24, 27, 29, 30 november en 1 december 2019. Er zullen steeds meerdere starttijden open staan. Per dag wordt handmatig achter een tijdstip vermeld als er nog maar enkele plekken zijn. Dit is een INDICATIE. Het kan zijn dat iemand u ondertussen voor is geweest en reeds die laatste plaatsen heeft geboekt. Ieder jaar is Het Landgoed van de Sint uitverkocht. Dus wees erop tijd bij voor het juiste tijdstip.