Verwelkom de Sint

Het leukste feest van het jaar!

 

Vier jij feest met ons als de Sint weer in het land is? Kom dan naar het openingsfeest op zaterdag 16 november. Je mag als allereerste Het Landgoed van de Sint bezoeken en gaat daarna samen met de Pieten dansen en smullen. In totaal ben je dan 2u30 lang feest aan het vieren. En ik beloof je… er zullen wel minimaal 15 Pieten feest komen vieren voor ze die avond de daken op gaan. Jonkvrouw Marjolein zal samen met jullie haar nieuwe sinterklaashit zingen. Ken jij het dansje al? En uiteraard zingen we samen Sinterklaas naar binnen. Kom jij ook?

 

Wil je al een heel leuk cadeautje? Wat dacht je van een heus Pieten vriendenboekje (met stickervel) of een CD met de 5 hits van het Limburgs Sint Journaal.

Prijs:

  • Openingsfeest: € 24,95 p.p. (Dus zowel voor kleine als grote mensen) Incl. entree rondleiding, drankjes tijdens het feest (fris, koffie, thee, bier), smulbox menu voor de kids/hamburgermenu voor de volwassenen, ijsje voor de kids en snoepzakje voor de kids. En natuurlijk …. extra lang genieten van Sinterklaas!
  • Wil je de CD Dikke duim voor sint incl. pietenboekje met Stickervel kopen? Dat kan via bol.com voor 8,95 (incl. verzendkosten)

Starttijd:

16 november: 16.45 uur of 17.00 uur – Einde 19.30 uur (er is slechts plek voor 90 personen)