Lespakket

Lespakket 2020

Kijk ook dit jaar samen met uw klas of school naar de spannende avonturen van Het Limburgs Sinterklaasjournaal! Vergroot dit jaar de beleving door gebruik te maken van ons interactieve lespakket, welke speciaal is gemaakt voor de Limburgse basisscholen en aansluit op de verhaallijn en karakters van de serie. Ga op speelse en leerzame wijze aan de slag met werkbladen, opdrachten en overig lesmateriaal voor de onder-, midden- en bovenbouw. Er is een gratis en betaalde versie beschikbaar, welke we graag beschrijven Ga samen met Het Limburgs Sinterklaasjournaal op educatieve wijze aan de slag!

Lespakket "Interactie" (gratis beschikbaar)

Dit gratis lespakket helpt u bij het volgen van de verhaallijnen van Het Limburgs Sinterklaasjournaal. Dit deel wordt elk jaar vernieuwd.

Lespakket "Educatief" € 22,95

Dit lespakket is een totaalpakket van circa 110 pagina’s. Het is opgedeeld in 3 blokken qua lesniveau. Onderbouw, middenbouw en bovenbouw. Dit lespakket is ook volgend jaar bruikbaar. Hiervoor hoeft Het Limburgs Sinterklaasjournaal niet persé te worden gevolgd maar het maakt het wel extra leuk. 

Digitaal of per post

Het lespakket “Interactie” wordt gratis digitaal aangeleverd en bestaat uit circa 30 pagina’s met o.a. werkbladen, kleurplaten en info over de verhaallijn.

 

Het lespakket “Educatief” leveren wij gedrukt aan in een klapper. De bladen zijn te kopiëren, waardoor u de originele documenten van het reguliere deel kunt gebruiken voor de jaren erna.

Het pakket bevat:

INTERACTIEF

– Voorkennis over de verhaallijn– Werkbladen passend bij de verhaallijn– Verschillende kleurplaten

EDUCATIEF

– Ideeën voor o.a. geschiedenis-, taal-, reken-, handvaardigheids-, drama- en spellessen– Unieke werkbladen aansluitend op de serie– De CD “Een dikke duim voor Sint – De allerleukste sinterklaashits!”– Poster– Extra unieke lesstof waaronder het grote Sinterklaascontract!– Verschillende kleurplaten en extra downloadbare materialen– En een informatiebrief voor de ouders met de mededeling dat uw school voor Het Limburgs Sinterklaasjournaal kiest.

De prijs

Het lespakket “Interactie” is gratis beschikbaar en enkel te gebruiken in 2019 in combinatie met het kijken van Het Limburgs Sinterklaasjournaal. Het lespakket “Interactie” is in de eerste week van november te downloaden van de website.

Het lespakket “Educatie” kost € 22,95 incl. BTW, excl. € 7,00 administatiekosten. Dit bedrag dient voor 20 oktober over gemaakt te zijn. Het lespakket “Educatief” ontvangt u in de eerste week van november (na ontvangst van betaling).

Bestel NU:

Vanaf 11 november….

Elke ma. wo. en vr. om 17.00 uur

Kijk mee met de avonturen op YouTube, bezoek Het Landgoed van de Sint of laat één van de Pieten van Het Limburgs Sinterklaasjournaal eens langskomen in de klas.