Het Limburgs Sinterklaas Journaal

Vanaf 12 november is er elke maandag, woensdag en vrijdag om 17.30 uur Het Limburgs Sinterklaas Journaal. De laatste aflevering is natuurlijk op woensdag 5 december – PAKJESAVOND.

www.limburgssinterklaasjournaal.tv

In dit journaal, gepresenteerd door jonkvrouwe Marjolein, zie je elke keer de avonturen die de pieten beleven. De studio bevindt zich natuurlijk in De Schinvelderhoeve – Het landgoed van de Sint logeert en kun je natuurlijk  bekijken tijdens je bezoek. De jonkvrouwe zelf is elke dag op het landgoed om te zorgen dat alles voor Sinterklaas en de Pieten op rolletjes loopt. Uiteraard sluit het journaal aan op een bezoek aan Het Landgoed van de Sint.

Daarnaast kun je een superleuk lespakket bestellen. In een deel van dit lespakket wordt aandacht besteed aan hoe je als leerkracht er op in kan spelen. Zo leef je met je klas helemaal mee met de problemen en avonturen.

Tevens kan 1 van de Pieten van Het Limburgs Sinterklaas Journaal bij jou in de klas komen! PostPiet, Caramba of Caramella gaan op maandags en dinsdag op pad in Limburg om scholen te bezoeken. Ze vertellen dan misschien al heel kort wat voor avonturen ze beleven en hoe de kinderen kunnen helpen.