Het Limburgs Sinterklaasjournaal

Beleef de avonturen van de Pieten mee!
Vanaf 11 november is er elke maandag, woensdag en vrijdag om 17.00 uur Het Limburgs Sinterklaas Journaal. De laatste aflevering is op woensdag 4 december .

www.limburgssinterklaasjournaal.tv

In dit journaal, gepresenteerd door jonkvrouwe Marjolein, zie je elke keer de avonturen die de pieten beleven. De studio bevindt zich natuurlijk in De Schinvelderhoeve – Het landgoed van de Sint logeert en kun je natuurlijk  bekijken tijdens je bezoek. De jonkvrouwe zelf is elke dag op het landgoed om te zorgen dat alles voor Sinterklaas en de Pieten op rolletjes loopt. Uiteraard sluit het journaal aan op een bezoek aan Het Landgoed van de Sint.

Lespakket voor scholen:

Daarnaast kun je een superleuk lespakket bestellen. In een deel van dit lespakket wordt aandacht besteed aan hoe je als leerkracht er op in kan spelen. Zo leef je met je klas helemaal mee met de problemen en avonturen. Lees meer…

Omroepen:

Waar kun je Het Limburgs Sinterklaasjournaal volgen? De exacte omroepen zullen nog vermeld worden op deze website.

Uiteraard kun je Het Landgoed van de Sint bezoeken zonder het Limburgs Sinterklaasjournaal te kijken en andersom! Er zullen soms Pieten van Het Limburgs Sinterklaasjournaal aanwezig zijn op Het Landgoed van de Sint. Jonkvrouw Marjolein is altijd thuis als je haar komt bezoeken.      
  • Post voor Sinterklaas

    Neem een envelop mee met daarop je adresgegevens en een postzegel, dan krijg je zeker een ansichtkaartje terug!

  • Het Limburgs Sinterklaasjournaal

    Kijk jij ook met ons mee? Iedere maandag, woensdag en vrijdag vanaf 11 november!