COVID-19 maatregelen

Ook een bezoek aan de Sint dient natuurlijk COVID-19 proof te zijn. Zowel voor alle gasten als voor de Goedheiligman zelf.

Daarom zijn er de volgende aanpassingen als u een bezoek wil brengen aan Het Landgoed van de Sint.

 1. De groepsgrootte wijzigt van 45 naar 30 personen. Dit houdt in dat de entreeprijs (helaas) voor dit jaar omhoog gaat. Dit geldt voor de particuliere ticketverkoop. Prijs per persoon: € 9,00 Prijs per baby 0-1 jaar: € 5,00 Dit bedrag is exclusief bank en administratiekosten.  Mocht door omstandigheden (zoals bijv. een 2e lockdown) Het Landgoed van de Sint geen doorgang krijgen, dan ontvangt u in december uw entreeprijs retour (excl. € 1,00 administratiekosten per boeking en de bankkosten)
 2. Gelieve max. 2 volwassenen per gezin te boeken. Zo houden we de groep volwassenen klein maar de pret voor kinderen groot!
 3. U dient te boeken met personen waar u samen mee kunt staan. Indien u met vrienden komt, dienen deze apart te reserveren. Zo weten wij hoeveel bubbels à anderhalve meter wij per zaal nodig hebben. Dit wordt u uiteraard ook aangewezen per zaal. De kinderen (tot en met 11 jaar) mogen gelukkig zoals elk jaar spelen en hebben geen bubbelplek nodig.
 4. Op verschillende plaatsen op Het Landgoed van de Sint zullen er desinfectie zeepdispensers staan.
 5. Ook Sint en Piet houden zich aan de anderhalve regel maatregel. Zo zullen we dit jaar geen foto’s maken met kinderen bij de Sint op schoot. Uiteraard maken wij wel een mooie foto met de Sint.
 6. Uiteraard krijgen de kinderen pepernoten mee naar huis, maar zal er dit jaar NIET zelf geschept worden.
 7. Het dragen van een mondkapje is op dit moment nog niet verplicht. Mocht dit door het RIVM nodig geacht worden, dan zal dit uiteraard ook bij een bezoek aan de Sint gelden. Uiteraard mag u deze zeker op doen. 
 8. Indien u ziek (covid-klachten) bent, kan uw bezoek aan Het Landgoed van de Sint helaas niet doorgaan. * U kunt uw entreegeld retour krijgen als u min. 2 uur voorafgaand aan uw starttijd een mail stuurt naar feest@hetlandgoedvandesint.nl met daarop uw naam, datum en starttijd van je ticket. U ontvangt dan in december uw geld retour minus de administratie- en bankkosten en € 3,00 kantoorkosten. Er zal geen restitutie plaatsvinden als de mail niet 2 uur voorafgaand aan uw starttijd is ontvangen.
 9. Uiteraard zullen er ook geen zieke Pieten aanwezig zijn. Zij zullen lekker in hun bedje gestopt worden voor een goede nachtrust.
 10. Ruimtes zullen regelmatig geventileerd en gereinigd worden. 
 11. U dient zich 10 minuten voor uw starttijd te melden bij de entree. Dit jaar dient u echter buiten te wachten. Onze excuses voor dit ongemak. 
 

Door het boeken van een ticket stemt u in met de algemene en de corona maatregelen en zullen zowel Sint en Piet als U er alles aan doen om deze maatregelen te handhaven.

En zoals overal geldt, dient u anderhalve meter afstand te houden tot uw medegasten maar ook tot Sint en Piet! 

Scholen, bedrijven en groepen kunnen vanaf 1 maart reserveren. Particulieren kunnen vanaf 15 september enkel ONLINE tickets kopen.

Extra maatregelen voor scholen

 

 • Max. 5 volwassenen per groep mogen mee naar binnen.
 • De volwassenen dienen anderhalve meter uit elkaar te staan. Er worden vakken aangewezen. Uiteraard begrijpen we dat docenten de kinderen dienen te helpen. Dus wij vragen u ook om zelf goed op te letten en de anderhalve meter te hanteren.
 • Volwassenen en kinderen die ziek zijn, worden NIET toegelaten op Het Landgoed van de Sint.

 

In geval van een lockdown/grenssluiting (Dit hopen wij uiteraard niet) doen wij het volgende:

U krijgt dan als school het volledige bedrag retour minus € 5,00 administratie kosten. Dit bedrag wordt in december terug naar u overgemaakt.

Indien er door het RIVM nieuwe maatregelen worden getroffen, dan gaan wij hier uiteraard in mee.