Corona maatregelen

Update na aanleiding van de persconferentie op 26 november;

  • QR code met ID is verplicht bij de entree van het evenement.
  • Alle niet essentiële bedrijven moeten zondag 28 november vanaf 17.00 uur dicht. Dit houdt in dat de rondleidingen vanaf 16.00 uur niet door mogen gaan.
  • Men moet de anderhalve meter garanderen of 1 persoon per 5m2 op de totale oppervlakte.
  • Mondmaskers verplicht.
  • Indien u tickets heeft op zondag 28 november om 16.00-16.15-16.30 uur: Gelieve ons te bellen 06 22 511796. Wij hebben 2 extra tijdstippen geopend op 28 november: 9.15 en hopen zo een groot deel van u al te verplaatsen.
  • Indien u tickets heeft voor woensdag 3 december om 16.00 of 16.15 uur kunnen wij uw tickets omboeken naar zondag 5 december om 14 uur. Echter wij gaan de groepen verkleinen naar 1 volwassenen begeleiding per boeking.
  • Aangezien de Sint in een oud gebouw logeert kunnen wij de anderhalve meter niet garanderen. Dit houdt in dat wij de groepen gaan verkleinen naar 1 volwassene per boeking. U ontvangt van ons het ticket terug welke wij annuleren. U dient hiervoor een mail te sturen naar feest@hetlandgoedvandesint.nl met daarop uw dag en starttijd en rekeningnummer. Na 15 december zullen wij het geannuleerde ticket terug betalen. We willen echter eerst graag de Sint zo goed mogelijk helpen.
  • Wij beseffen dat wij gasten teleurstellen, maar hopen op uw begrip. Het is de keuze tussen de poorten sluiten of de groepen verkleinen. Hopelijk mogen wij volgend jaar als vanouds de poorten wijd open zetten!

Corona maatregelen tijdens Het Landgoed van de Sint:

  • Wij zullen werken met Covid-safe. Dit houdt in dat we u vragen om uw vaccinatiebewijs of PCR-test. Hierdoor mogen wij de anderhalve meter afstand regel laten varen. U dient bij uw QR code ook uw ID bewijs te laten zien. Wij controleren streng. Zonder QR en ID mag u helaas niet naar binnen.
Mochten er na andere persconferenties andere RIVM maatregelen gelden, dan kunnen bovenstaande maatregelen worden aangepast.

Vanaf welke leeftijd geldt het testen voor toegang?

Gasten onder de 13 jaar hoeven niet getest te worden. Het is aan te raden om een ID mee te nemen van jouw kind, zodat we de leeftijd kunnen checken. Vanaf 13 jaar geldt het testen voor toegang en moet een corona toegangsbewijs kunnen worden getoond.